![]() |
Logitech z-5300: mišljenje
Da li se isplate kupiti i koliko daju za uložen novac?
Oko 1.500 kuna su. |
O da. To su sasvim dobri zvučnici s THX certifikatom i kao svi Logitechovi imaju snaaaažan bas:D Za game i filmove dušu dalo.
|
Mislim da ih ima Darth Revan i kaže da se kuća trese od woofera (100W), a sve skupa imaju 280W - znači snage dovoljno, kažu da je i zvuk dobar - dakle - kupuj:D :D
|
yap, tresu mi se stokovi od vrata i vrata od sobe, a mojoj baki dolje, nije lako!
|
Hvala! Vrlo moguća kupovina.
|
Ja ću sutra u Vemil po X-230 je da su lošiji od z-5300 (ko bi reko) al valjda će zadovoljit.
|
Z5300 su izvanredni zvučnici i bolje ne moš kupit za te pare, samo kaj nemaju digitalni ulaz. Ak imaš više para razmisli o Z680, jer im je cijena drastično pala (na oko 2200), i onda si miran sa zvučnicima za cijelu vječnost.
|
Citiraj:
|
Bio - šta, više nisi, susjedima probio uši pa te nacipelarili i zapalili ti zvučnike ili?:D :D
I da, dobri su dobri:D Nakon što sam kutiju metar×metar×metar prenio kroz pola grada, došo kod rođaka, kako smo ih rasturili. Sa mp3-cama od 128kbita zvuk je odličan, distorziji ni traga, sub rula kad je pojačan do kraja, sa ukupnim volumeom pri dnu. Kad se sve razvali do kraja sateliti ga nadglasavaju, al zaključak je da su zvučnici odlični. Moja preporuka.:) :beer: :beer: |
je, i ja sam hvalio X-530 na sve strane po forumu.
A više ih nemam jer nisu bili moji. Samo sam ih imao doma na korištenje :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |