![]() |
Digitalac do 2k kuna
Evo nisam baš u tom điru pa da vas pitam kaj valja do 2k kuna. Uvjet minimalno 5 mega piksela. :beer:
|
A kaj bus sa 5 M pixla?
metnul 3 slike na 128 MB karticu? |
Gle stari kupuje fotić i meni kaže da se raspitam ak on veli 5mp ja se uopče ne zamaram... Njegova je zadnja i bok! Kaj misliš zakej imam intela, a ne amd.
|
mislim da za 2k kuna nema 5 MP, pogledaj cjenike i koji je prvi 2000 kn predlozi
Stvar rijesena, a neces ga ni zeznut:D |
Gle fakat nema... A koj je onda dobar do 2k kuna?!? Canon? model i cijenu. :beer:
|
Citiraj:
Pustimo ga da ga kupi cisto da nauci koliko je, u stvari, vazna kolicina mpx ;) http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=9506 |
No ajde predložite nekej pametno, a da nije trust/geneius/ostale žlj kompanije.
|
pogledaj mozda ima koji fortron foto aparat:D
|
Garantiramo tih rad.
Daj ajde nemojte mi Ot (nije da se žalim, ja volim ot), ali mi fakat treba odluka ovaj tjedan past. Ajd pljunite nekej pametno. |
Canon A85
|
Ako ti nije problem dodati 300-tinjak KN kupi u Ve-Mila Sony DSC W1 sa 5 MP, po meni odlicna fotoaprat, ima veliki display
|
...ja ga uzeo prije par mjeseci kad je bio 2700kn,nije mi zao strava aparat,imas veliki 2,5 incha lcd i carl zeiss leche,slike su odlicne,mozda je malo osjetljiv na trzanje ruke (mutnije slike) ali kad se usemis nema beda....
|
Sony DSC-P93A 2040KN il W1 2300KN.
Oba 5.1MP, 3X zoom i kartica sa 32MB. Prvi ima mali LCD (nije premal!!!), a kod drugog se znaju pojaviti crvene oči. Do 2000KN svakako jedan od ta dva! |
Crvene oci se pojavljuju kod svih aparata u odredjenim uvjetima.
Za ublazavanje toga vecina aparata ima opciju u flashu "RED EYE REDUCTION" |
Sad sam imo vremena to malo proučit, makar još nisam kupio fotić, i mislim da če past sony. Frend ima DSC-a sa 5mpa i fakat je strava. Hvala na preporukama. :beer:
|
ewo i ja ti preporucam sony-a, imam w1 i super sam zadovoljan. s njim dobijes sve - 2*aa punjivebaterije i ext punjac za njih (da covijek ne povjeruje koliko dugo traju!!!), av i usb kabel, te nekakav softver. o samom aparatu isto sve najbolje, da kupujem opet nebi opce razmisljao o drugima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:19. |