![]() |
Pomoć oko laptopa i zvuka
dakle, imam problem sa jednim laptopom od kolege, žalio se na problem oko zvuka kad gleda neki film na njemu il kad gleda nešto na jutubu, zvuk zatrzava na par sekundi pa onda opet sve oke, pa onda zatrza opet, meni je odma palo na pamet da laptop nešto guši i onda zatrzava taj zvuk, drugo sam mislio napravit očistit laptop s nekim program od virusa i tih gluposti pa da vidim nakon toga hoće li isto bit, i treće sam mislio skroz srušit win pa opet ga dignit da se obriše sve nepotrebno pa potom instalirat ponovo drivere za zvuk itd.
sad me zanima šta vi predlažete? koje bi bilo najjednostavnije riješenje za taj problem? i da, koji program preporučate za brisanje nepotrebnih gluposti na kompu a ujedno i virusa? hvala unaprijed.. |
evo mislim da sam riješio jedan dio problema oko spore radnje laptopa
sad mi treba još jedna usluga, nemogu naći nijedan audio driver da radi kako spada, pa ako neko može pronaći za ovu zvučnu karticu: Realtek ALC883 Intel 82801GBM ICH7-M ...molio bi da postavi link ovdje, hvala :) |
Probali ste noviji flash player? Ako ima virusa i ostale gamadi (Malwarebytes,Kaspersky AV & HijackThis)..
EDIT: Nisam vidio odgovor, jer je tab ostao otvoren malo duze.. Prema ovome (Realtek ALC883 Intel 82801GBM ICH7-M) sam nasao na driverguide ovaj drajver http://rapidshare.com/files/29705218..._5268.rar.html (prebaceno na RS :)) http://www.realtek.com.tw/products/p...level=3&conn=2 |
hvala ti puno ;).. evo pokušao i reinstalaciju drivera al ne pomaže ni to, kad pustim pjesmu na kompu i ništa ne diram, onda normalno svira, čim počnem nešto otvarat onda tu počinje zatrzavanje pjesme, dakle ipak je preopterećenost procesora, nešto ga guši a neznam točno što (baš mi se i neda radit reinstalaciju xp-a)
sa malwarebytesom sam napravio skeniranje al nije našao nijedan virus, za divno čudo :) |
Onda je li ti ovi drajver sljaka ili? :) Pa bilo je vec tema tu po forumu sa problemom kako youtube "gusi" lap (koliko me sjecanje sluzi,potrazi malo :) )..
|
je, pomogao je taj driver, hvala ti ;)
nego, nije samo do jutuba kako sam rekao, nego i ovako na kompu kad pustim pjesmu on počne trokirat čim nešto paralelno radim sa glazbom, probao sam maloprije i reinstalaciju xpa- al neće ni to, dođe do onoga ''setup is ispecting your hardware configuration'' stoji par min i onda se samo restartira.. |
Citiraj:
|
Probao sam sa HDtunerom napravi quick scan errora i izbacio je da nema nijedne greške.. meni se sve čini da je taj laptop a i hdd dobio malo po ''nosu'' jer užasno ga guši i ne dopušta instalaciju win-a
|
Zatrzavanje laptopa
POZDRAV!
Imam isti problem,sve isto.. pa nisam htio otvarat novu temu, vidim da si riješio problem u vezi zatrzavanja zvuka na laptopu...kad gledam film ili slusam pjesme zna nekad pocet zatrzavat... nosio sam na popravak i servis laptopa,objasnio im sve ...ali tamo su ga pregledali i rekli da je sve u redu jer tamo nije namjerno tjeo zatrzavat da vide u cem je problem jer nezatrzava on stalno vec nekad mu dođe... hvala unaprijed!:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:26. |