![]() |
pc mi se restarta
Dakle pc mi se odjednom sam restarta pri podizanju windowsa i nikako nece da se dignu windowsi
Pc je uredno radio godinu dana, i sada odjednom to Valjda je neki virus sa neta pokupljen Ali kako cu ga se sada rijesiti ako nemogu dignuti windowse??? probao sam safe mode ukljuciti ali restarta se uvijek na u istom trenu,kada dodje na ekran onaj "Windows Welcome" poruka |
Teško da je virus kada ti se neće ni Windowsi dignut, prije će biti nešto hardverski. Ajde navedi malo koje točno komponente imaš...
|
a mora biti SW jer vec godinu dana radi i onda odjednom,a jucer sam skidao crack po raznim nebuloznim stranicama ,zato sumljam na virus
|
Pa kakva je to boleština kad ne možeš dignut Winse ni u safe modu? Ako ti je točna teorija onda ti ne preostaje ništa drugo osim format C: :fiju: Ništa te ne košta da skineš Hiren's boot cd i testiraš memoriju memtestom i sistemski disk njegovim tvorničkim toolom koji ćeš naći na Hiren'su, dakle, bootaj CD iz biosa i pokreni testove na errore HDD-a i RAM-a. I da, prema pravilima podforuma obavezno je kod HW ili SW problema navesti kompletnu konfiguraciju inače mod ključa temu...
|
Ok,thx na svim prijedlozima
Konfu nisan stavio jer imam laptop,pa nisan znao kako da ispunim one kucice u profilu :):lol Idem se sada igrati sa hirenom malo,pozz! |
Citiraj:
Welcom screen i paff, safe mode i paff... pa ti cisti. Disk na drugi komp i udri po nodu. :D |
Citiraj:
|
Pa najcesce ga ubacim u usb adapter za sve diskove pa kad ga winsi incijaliziraju da izbaci autostart pendzer, Nod ga skenira ako pokusa skocit na moj sistemski.
Eo napravim sshot od mog nod-a na delu. :D :D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d480bf6e.jpg |
imam isti problem ali kod mene u safe modu se ne restartira radi normalno. dali je do hardwera.
|
Vjerojatno ti je do drivera
|
Citiraj:
Kako sad da ih ponovo instaliram kad nece da oćita cd u safe modu. Jel preostaje samo reinstalacija windowsa |
u safe modu uninstaliraj drivere od grafičke i ostalog pa probaj onda pokrenut windowse
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:59. |