![]() |
Catalyst 9.10 Official
Citiraj:
Code:
http://www2.ati.com/drivers/9-10_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu.exe EDIT: službeno izašli: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx |
za 48xx series je još uvijek 9.9
|
Citiraj:
Ja sam downlodao 9.10 za vistu/7 x64 sa flashget-om. |
ja skinuo
kad se vratim navečer doma ću instalirati THX |
|
Citiraj:
|
|
|
Kak radi shift sa ovim driverima ima li kakvih pomaka.
|
AMD Catalyst 9.10 Linux Driver Released
Citiraj:
|
Meni je slika lošija u Counter Strike Source s ovim novim, bolja mi je s betom.
Nekako, mutno je i kockasto, WTF. Sad vraćam staro... |
Citiraj:
usput koji ti je nick u css i na kojim serverima igraš? |
:fuming: starcraft mi baca neke cudne boje okolo...
|
Nisam ih još instalirao na XP ali na friškoj sedmici rade fino.
|
Za Win 7 dobije se neka podrška za hardwersko ubrzanje sa 9.10, no gdje se nalo taj bajni konverter, neki drag & drop kako sam ja shvatio ali ga nevidim nigdje.
|
Citiraj:
"HD 4850: We continue to see the HD 4850 give us lower performance with the new driver set" . Za sada nema još usporadbe za 9.10 ( naravno gledam za svoju grafu a to je hd4850 ) . Trenutno ostanem na 9.8..... |
shift radi losije. nisam zadovoljan.
|
je super bi bilo kad bi se i ja mogao vratiti na 9.8 verziju, ali ima jedan manji problem, nema 9.8 za 5870 :)
Ali meni za sada sve šljaka ok, ali nemogu reći da sam radio neke provjere i bencheve, tako da neznam, ali igram se i niš ne šteka! |
lol
CSS: STEAM: Just_Skilled (pa me dodaj) Niš, vratio sam si 9.10 beta sa 3dguru što sam skinuo i to mi je ok. Nekako su mi čudni ovi 9.10 official, preskačem ih za sada. |
nisam ja već tebe otprije imal na steamu?
uglavnom...opet me cenzuriraju... modovima se ne dopada nit pedo bear nit ako netko protiv shi(f)ta govori :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
Ono...:lol2: ... |
Jel probao netko sa HD38xx serijom i Win 7 x64?Baš se dvoumim dal stavit..
|
Lol beast, šuti i pospi se pepelom :)
Što se steama tiče, mislim da me ti imaš, ali pital me dart_tom, pa je to njega išlo :) Čini se meni da ću i ja morat na taj fuj Win7, pa malo testirati kak mi se konfa ponaša u njima... A neda mi se, moj dragi XP :) |
Win7 x64, ocisceni stari driver i stavljam 9.10.
Palim Mass Effect i slika u krcu.....sve u krcu.... Stavljam starije opet drivere i sve radi kao podmazano.... :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |