![]() |
15.4" WXGA display
Razbio sam na svom HP-u 6720s display i neznam sto uciniti.
Da li je moguce sam zamjeniti display i kolko bi to doslo. Ako bi trazio neki strgani laptop za dijelove koje sve marke mogu gledat kak da znam dal mi ekran pase unutra? HELP :( |
Ekran je moguće zamijeniti. Ako ga kupuješ kod nas, doći će te k'o Sv. Petra kajgana. Prati oglasnike jer se svako malo nađe netko tko prodaje ekran laptopa. Najjednostavnije i najjeftinije je tražiti na ebayu.
|
Da, zamjena displaya je moguca i rjesila bi te problema. Ima dosta ljudi kojima krepa MBO na laptopima pa onda prodaju u djelove (pa i display medju ostalim stvarima). Cijena jednog je vjerovatno oko 400-500 kn, mozda se moze nac i jeftinije ali u HR malo vjerovatno.
|
Ako se narucuje iz inozemstva (Ebay) treba vrlo pozorno specificirati tocan proizvođački PartNumber, nažalost to sam naučila iz svog gorkog iskustva...i dvije plaćene carine.
|
ma javio sam čovjeku sve...ima lik iz pule koji iz prodaje po 500kn i sve 5...uzeo od njega,odlično zapakovano i sve radi
|
Da sad malo pratim oglase a i ako netko od vas nade neki lap u djelovima nek javi...
Seth hvala na info budemo jos malo gledao da ustedim koju kunu al sve vise mislim da cu ipak dat 500 kn... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |