![]() |
savjet koji je bolji modem
dakle koji je bolji modem thomson st 780wl ili siemens Gigaset SX763 WLAN dsl prvenstveno mislim za stabilnost i za otvaranje portova za spajanje još uređaja na njega u mom slučaju spajanja dreamboxa
|
Glas za ST780WL. Vrlo, vrlo jednostavno otvaranje portova i opećnito podešavanje...
|
a ha a daj mi ljepo reci onda kako da otvorim portove na tom thompson st 780 wl modemu i kako da upišem dyndns adresu u njega kad mi neda ajde mi to objasni,dakle da mi rade 2 KOMPA,MAX TV I DREAMBOX ok dva kompa i max tv mi rade jedan komp je spojen preko wlan-a a drugi preko utp kabla max tv normalno radi ali DREAMBOX NE BAŠ RADI PORTOVA pa da mi to objasniš
|
Daj se opismeni...
|
Citiraj:
a što ti to znači pa što sam u školi,a ti profesor neki |
A zasto onda pitaskoji jeb olji kadsa mtv rdis da ovaji de onak o a o naj ovako. :D
|
Citiraj:
Naravno sad budeš ti na ovo rekel da je forum tu da se pomogne i tome slične žalopojke, ali očito je da kompjuteri nisu za tebe, jer dnevno imaš bar dva-tri problema s najbanalnijim stavrima. Još k tome u svakoj temi tražiš da ti ljudi promptno serviraju odgovore i rješenja za tvoje "probleme", a ovaj forum (ili bilo koji drugi po tom pitanju) nije služba za korsnike. Ne bi bilo loše da bar pohvataš neke osnove rada s računalom, pa usput stekneš određenu dozu sampouzdanja i snalažljivosti, jer ovak da ti svaki dan otvaraš teme s tim i tim "problemom" ne budeš ništ postigel i do kraja života budeš imal "probleme" s nečim. |
Citiraj:
Homepage routera, klik na klijenta kojem otvoriti port pa na "Assign a game or application to a local network device"... Dyndns - log in s admin računom (User: Administrator Pass: !M1PhoIAD2). Dalje mislim da ćeš se snaći... :lol2: |
Citiraj:
mislim da je ovo vic dana :) |
Citiraj:
|
Ma ovja ti je bolji siemens Gigaset SX763 WLAN,ja ga imam i prezadovoljan sam s njim
|
ništa, za sad ću ostati na tom thomsonu 780wl jer mi sve ok radi, a ako me ponovno počne zezati net zamjenit ću ga onda za taj siemens sx763
|
U slučaju da promjeniš modem nemoj otvarati novu temu nego pogledaj ovaj LINK.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |