![]() |
Film trza?
Imam jedan domači film i slika trza,svakih 5 sekundi što strašno iritira.Sad me zanima da li pomoglo kad bih opet kodirao u Xvid ili u Divx 5,film je Divx 3.
|
Što koristiš za filtere?
Probaj s FFdshow. |
Zaboravio sam napisati,sorry.Od filtera koristim sve,imao dam xvid i divx codece,trzalo je,stavio FFDshow opet isto,stavio onaj Nimo pack i opet isto.
I još par njih imam,znači do toga nije. |
Citiraj:
Previse toga zna dovesti do klanja medju codecima pa onda zna biti zanimljivih situacija. Jesi probao taj film kod nekog drugog jer mozda je bas tako i napravljen. Posto je domaci znaci i da ga je neko domaci radio sto bi moglo znaciti capturiranje direktno u DivX s nekom losom masinom i onda przenje takvog nedeinterlaciranog, trzavog, mutnog materijala. |
Možda je stvar u lošem kodiranju, a možda i to što kaže costa, pomutnja među codecima, i directshow filerima, možda da deinstaliraš sve codece i odregistriraš nepotrebne directshow filtere (.ax, .acm) sa naredbom REGSVR32 u command promptu što baš i nisam siguran kako ide.
|
Film je isproban na par kompova,svugdje je isto,znači nije do codeca.
Jel bi pomoglo ponovno kodiranje u divx ili u xvid? |
tesko da bi pomoglo ponovno kodiranje, kad ga ne mozes ispravno dekodirat..
Jedino kad bi naso neki program koji bi ga uspio vratit u sinhronizaciju tj zakrpat sve njegove greske. |
Citiraj:
Jednostavno ti fali par frameova svakih n sec i ti ih ne mozes vratiti. |
Ok,hvala na odgovorima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |