![]() |
Windows XP ne pokazuje ikone na desktopu
kao prvo pozdrav svima!!!
evo ja sam priej neki dan curi stavljo windwse i sve je bilo u redu i radili su, onda sam ja otiso i ona je ukljucila automatic update i sljedeci dan kad me zvala kaze da kad joj se komp podigne nema ni ikona ni niceg, ja sam doso kod nje a ono stvarno, probao sam stavidi cd od windowsa al nejde... nece ga uopce podic i nista ne reagira... molim helpp pod hitno!!! znaci kad se windowsi ucitaju i kad se pojavi radna povrsina nista nema sam tak stoji!!! hvala svima unapred!!! |
cek, jel nema samo ikona ili nema ni taskbara na ekranu?
samo desktop se vidi kazes, jel mos desni klik na njega, da li se dogodi sta? |
ne nema ni taskbara ni niceg... nemozes deni klik ni nista... ko da zbloka... neznam sta je...
|
odi u safe mode i napravi System restore onda najbolje
|
probo sam, nece mi uc u safe mod, kad odaberem safe mod on se sam resetira i ponovo udje normalno...
|
Mozes dobit task manager? ctrl+alt+del
Ako da, probaj pokrenit "new task(run)"--- upisi "explorer" i lupi enter pa vidi ako ti dodju ikone. :) |
probo sam i to, nemoze onda mi izbaci nest kao neki problem i moram pritisnut close....
|
Formatiraj ga opet, nemas druge... ili probaj repair.
|
pa kak da ga formatiram kad ubacim cd a on mi ga nece otvorit... kuzis nist mi se ne pojavljuje na pozadini..
|
probaj u safe mode sa command promptom uc
ak uspijes, onda slijedi ovo ak ni to ne upali, onda ovo sto kaze Nino :) |
Citiraj:
|
Eh, sad mene interesira kako si onda windowse instalirao prije ovog problema? :D
|
Citiraj:
|
Instalirao je vjerojatno iz podignutog XP-A.
|
Citiraj:
|
znači stormcrow upali laptop i stiskaj ili f2 ili tipku delete da uđeš u bios,tamo moraš podesiti da ti je first boot device CD/DVD rom ili koji već imaš, sejvaj postavke, ubaci cd,restartaj komp i čekaj.Kad ti se pojavi na ekranu press any key to boot from cd ti pritisni bilo koju tipku.nakon toga ulazi ti u instalaciju windowsa gdje najbolje iuzbraisati particiju i onda napraviti novu u ntfs formatu,,,na tu particiju instaliraj čistu verziju windowsa i problem riješen.
|
bio je xp i onda sam instaliro i kad sam ga upalio onda mi je bila sam pozadina bez iceg, ali rijesio sam problem... otiso sam u bios namjestio da cd botam odma na pocetku onak i instaliro windowse (kao sto je zoky21 reko).... sad sve radi. moze lock, i hvala svima!!! LOCK
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |