![]() |
Aquamark 3 rezultati i komentari
Sve je na default validacija nije prošla pretpostavljam radi win7
Sad ću isprobati sve kombinacije da se vidi kak reagira na kaj. 120,448 ovo je oc meme na grafi pada rezultat :D Evo da ne uploadam sve oc grafe samo gpu dobijem 123 oc samo shadera 122 oc shadera i gpu 125 Grafa default proc na 3.6 132 dakle dalo bi se zaključiti da je test čudan s win7 x64 :D Idem piknuti drugi disk s xp da vidim kaj bu... Xp s istim postavkama daje 199 ,a win7 x64 132 Moja preporuka da se koriste xp jer ovak bude veca zbrka nek ovaj moj post. evo da nebi ispalo da je i xp bolji po pitanju aquamarka stavio sam istu verziju drivera za grafu na xp i evo reza 133 dokaz da ovi driveri od danas (jucer) nevaljaju za aqua mark. slijedi update s starijim driverima na win7 x64 :D verzija drivera koja je na xp-u dala 199 da sedmici daje 136 odustajem od ovog... evo uspio sam iskopati neke http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=72031 izgleda da nema smisla testirati s win7 i vistom sp1 dok vista bez sp1 daje iste reze ko xp |
Pitanjce, nikak da dobijem različite reze s uključenim sli-em i isključenim.
znači uvijek je isto bez obzira jel jedna grafa ili dvije,a vidim da nije svima tak. |
Hm, čudno. Činjenica jest da Aquamark ne profitira toliko od SLI-ja (interesantno) pogotovo ne na 8800 seriji, no neke razlike bi ipak trebale biti. Koji OS/driveri? Vjerujem da je SLI softverski omogućen u driverima :D
|
probal sam i xp i win7x64 isti k je.
uključen je sli naravno za aquamark al je razlika ono bez veze. nije ko u drugim testovima igrama gdi zna biti i 40% u nije ni 0,4% LoL. Al zato reagira jako dobro na Cpu klok. |
Da, na CPU reagira pošteno, al ovo je zbilja čudno kako gotovo nevidljive razlike. Baš mi ništ ne pada na pamet što bi moglo biti. Evo kako vidiš na listi, meni je ipak bilo razlike kod dvije GTX-ice i jedne Ultre...
|
znam gledam to al opet je i taj rez čudan.
to je skoro nikakva razlika. |
Zbilja interesantno da nitko ne može stići stari kramp od Ultre ni sa ovim novijim karticama...
|
pošalji kod mene malo taj stari kramp:D
da probam iskopati koju rupu ili možda čak rov poduži:fiju: |
Sa svojih 30-ak centimetara PCB-a bi svakako poslužila :D
|
Ja u Aquamarku sa GTX275 dobivam 170 k bodova :stoopid:
|
Citiraj:
Ta grafa je po meni i dan danas pila(a ne kramp...), a imam filing da će se sa njom još bar godinu dana moć hvalisat okolo.:goood: |
To ja sam tak velim, i meni je prirasla srcu, koliko god ovo gej zvučalo :D
|
Citiraj:
ja sam izgubio skoro 4 sata uzalud da bi dosao do zaključka da neke ne stima s tim :D :respekt: |
Citiraj:
imam i ja pilu ispilat ću kavez za diskove pa će se samoposlužiti:D |
Citiraj:
|
zašto, čim dignem memoriju grafe iznad (za moj slučaj optimalnih) 1030 -1040 MHz rezultat opada
|
Citiraj:
neki trik ima ali koji :fiju: da mi je znati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja ne vjerujem više šta je sa tim programom. Sa dvije 8800GT i i7 sam dobivao manje bodova od jedne HD3850 sa dualcem (oko 175k) Sa jednom GTX275 dobivam bodova kao jedna HD3850...:no2drug: |
Nešto ti je previše clockano, AM3 je jako osjetljiv na to.
|
Baš ću čim ulovim vremena sve u BIOSu vratiti na stock postavke, te grafu na original taktove, pa pokušati.
|
Evo recimo šta se meni desilo sa 9800GTX:
Taktovi 810/1915/1257 i dobim jadnih 239k, spustim takt grafe na 810/1910/1255 i dobim 291k :D |
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
(da nije typo :)) |
Ne, nije typo. Kao što sam već X puta rekao, Aquamark je test koji zahtijeva puno vremena jer se treba igrat sa cijelim sistemom i sve ima osjetan utjecaj na rezultat (viši FSB/bclk, takt procesora i RAM memorije, latencije RAM memorije, taktovi grafičke, skresani windowsi, skresane postavke drivera).
|
mi netko može reć zaš mi javlja ovaj error...probao sam ponovo instalirat i opet zeza
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_48ca2d99.jpg |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...light=aquamark ;) |
zahvaljujem....probat ću
|
Fali ti malo nula huh.. a i nije točan broj...
Sve u svemu, javi mi se na msn ako želiš prvo mjesto ovdje :D |
Da mu savjetujes lod tvikanje... ccc
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |