![]() |
Ne dižu se Windowsi
Molim vas za pomoć? Imam laptop i Windows xp i neki dan idem ga normalo paliti i jednostavno sam se ono vrti windos i dolje one oni znakovi da se pali ali ništa uopće se ne želi upaliti, nekad mi se zna pojaviti i ono crno gdje između ostalog piše start windows normal.
Nemam na tome laptopu internet. Nisam neki znalac za te instalacije i to sve, ali dal netko zna kaj bi to bilo |
U safe modu isto ne boota?
|
Citiraj:
|
Dok se winsi dižu (onaj crni ekran), lupaj po F8 da uđeš u Safe Mode. Slika će ti biti čudna i ikone velike jer se učitavaju samo driveri koji se nalaze u samim windowsima.
Da li si nešto instaliravao prethodnih dana? |
nisam ništa instalirala samo sam prije par dana skidala muziku sa cd-a.
Na poslu sam pa ću pokušati kod kuće kad dođem. i kaj onda kad uđem u taj safe mode? ak ti se dadne da mi malo pojasniš:fala: |
Kokonat uletio :D Kad uđeš u safe mode, klikni dolje na start -> Control panel -> Help and Support, pronađi opciju System restore i vrati sistem na zadnji mogući datum (restore point).
|
[Hvala puno , pokušat ću popodne kad dođem kući.
Pa ću javiti sutra da li je to to. |
ej ljudi jučer sam probala to.
i ne šljaka. kad stisnem da mi otvori safe mode, nećežsamo se pojavi plava pozadina i piše učitavanje vaših podataka ali ne otvara ništa. kaj sad |
format c: ilitiga instaliraj winse nanovo
|
Citiraj:
a mogu kak zadržati slike i muziku s obzirom da su na formatu d |
Trebaš podesiti u biosu da ti je first boot device cd rom, ubaciš Windows cd i onda samo pratiš upute za format particije i instalaciju friških Windowsa. Formatiraš samo C particiju i na njoj se brišu svi podaci, sve što je na D particiji ti ostaje.
|
Citiraj:
sorry ali fakat se ne razumijem kam trebam ići |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |