![]() |
problemi oko logiranja i opcenito citanja foruma
evo vec mi se par dana dogadja da nemogu otvoriti pcekspert i sad ovo zadnje u vezi citanja tema,izbacuje mi Database error,wtf?? ima jos netko slicnih problema?
|
Da, i meni se isto to događa, zadnji slučaj je s temom koju si ti otvorio za procjenu RAM-a :D Ali kroz cijelo jutro sam naletio na nekih 4-5 threadova da mi izbacuje taj Database error :nono: Čak ni thread Upgrade, popravci, debugiranje ne mogu otvoriti na zadnjoj stranici nego izbaci taj Database error...
|
Otkrio sam da u svakom postanom threadu imam Database Error, ali kada sam odlogiran normalno otvara sve threade :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad je OK, do čega je bilo? |
Meni redovito (99% slucajeva u bilo koje doba dana) baca ovaj Error:
400 Bad Request nginx Firefox 3.5.2 i 3.5.3 , uopce nemogu otvorit forum (glavna stranica radi normalno) dok evo iz IExplorera 7.0 radi ??? Probao sama na dva totolano razlicita kompa (kuca/posao Iskon/T-com) i ista stvar iz firefoxa :(??? |
Citiraj:
|
Da sve bi to bilo u redu da taj isti FFox ne radi dobro i negdje drugdje ali na drugih 20ak foruma koje posjecujem (ne pretjerujem doslovno ih ima 20+) radi sve normalno a i na PCE je radio normalno do nedavno dok nisu krenuli ti "database errorri" :(. A i sanse da se na OBA kompa "strgalo" u isto vrijeme su mi malo SF :(.
|
ja nemam vise tih problema..ali vjerujem da nije bilo do mene
|
jer može netko reć sad kad recimo idem gledat nečiji profil nema više ono zadnja aktivnost, i te informacije koje su prije bile...zaš toga više nema?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Očito popularna opcija…:fiju:
|
ja neam nikakvih problema :P
|
I moraš dizati topic od 10 mj. prošle godine da bi to napisao?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |