![]() |
Koja zastita od groma ?
Koja je zastita bolja ?
UPS ili oni utikaci (prenaponska zastita) laptop mi je u struji 0-24, bez baterije pa vj. da mi je UPS bolji mozda ? Lenovo g550a - u biti mi ni netreba da radi vise od par min ... pretpostavljam da oni najjeftiniji bi odradili taj posao kak spada ? al sto je bolja zastita, bezobzira na laptop, ups ili ono drugo ? |
Najbolja je zaštita da ga ištekaš iz utikača...ako ti direktno tresne nema te zaštite koja će ti sačuvat računalo.
|
ak direkt kresne nece mi ni pomoci koprive ni metalni kavez ni da ga istekam iz struje
trazim zastitu od groma, a ne od direktnog udara ak me kuzis |
Bilo je rijeci vec o ovim "zastitama" i uglavnom se sve svodi na jedno te isto: Sto vise vrsta zastita to bolje.
Da me osobno muce ovakve stvari isao bi na sljedece (ukoliko je moguce):
Nakon toga neka puca i udara gdje god hoce, ali me u surfanju i radu sprijeciti nece, a autonomija mi je barem 5-6 sati :) |
UPS je bolja solucija jer 'pegla' peekove.
|
Citiraj:
dobra strategija :) nesto je izvedivo , nesto nije od ovoga :fiju: ma uzet cu onda Belkin onaj najjeftiniji jer mi netreba autonomija a ipak mi je neka zastita i ako ostane bez struje, posto mi je baterija vani, izdrzat ce par min sto mi je dovoljno :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |