![]() |
Veliki racun-koji dialer controler?
Frend mi je dobio malo uvecani racun/cca 80ak kuna). Dok je bio na netu valjda nije skuzio da mu se prespojio na ovaj broj:
004382088882928,sva sreca nije veliki racun jer nije bio puno na netu. Pa ako mi netko moze reci sta bi ja trebao napraviti da mu skinem to cudo sa kompa. I naravno preporuka nekog dialer controlera ali besplatnog potpuno? HVALA! |
|
Pa taj dialer kontroler sam ja skinuo i istekao mi je za nekih mjesec dana meni treba nesto beplatno forever...
|
ne treba ti nikakav third party softver. sve što trebaš je malo iskustva u surfanju i nešto zdravog razuma. i normalan browser tipa firefox, iako s pravilno podešenim IE možeš surfati kaj god hoćeš bez beda.
|
Da slazem se ali,to je frend od starog koji nema pojma ni sta je IE ni sta je nesto drugo i na tom kompicu su jos neke klinke...
|
Citiraj:
Evo ti PM. |
Citiraj:
Osim toga spyware se moze dobiti i preko legalnog softvera. Konkretno, ako koga zanima, pod Win okruzenjem imam Outpost firewall i to je sve. Za provjeru koristim sysinternalsove alate a kad treba nesto proskenirati (rijetko kad) obavim to ili online ili kod sestre. Antivirus instaliram samo radi testiranja istog ;) |
mislim da sa zone alarmom nebi trebo nikad imat vise problema
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |