![]() |
Najtiša kombinacija kućišta i napajanja?
Potreban mi je savjet koje kuciste bi bilo najbolje u kombinaciji s nekim napajanjem da mi sve bude super tiho? Unutra moram nagurati vodeno hladjenje, dva diska i dvd przilicu, znaci otprilike 350W. Mislio sam mozda kombinaciju Arctic Silentium T1 ili uzeti neko Chieftec kuciste i Enermax napajanje, ili mozda Kuciste ANTEC LANBOY, MIDI, srebrni, 350W SmartBlue. Zbilja je tesko odluciti, neke preporuke? Najbitnija je tisina
|
Ja imam Tagan 480W napajanje i jako je tiho... Ustvari, uopce se ne cuje...
Ventilatori imaju automatsko reguliranje brzine vrtnje i jedva da se okrecu... i to je to... Neki su spominjali da neka znaju zujat... al ovo moje nije jos nikad ni zazujalo... |
Ja ti imam Chieftec 360W i sto se tice buke uopce nisam zadovoljan. Naime, napajanje pod opterecenjem pocne dosta bucati i cuje se uzasno veliki airflow sto mi ide podosta na zivce. Cak sam vratio cijeli komp na default postavke da bude sto tisi. Sada proc radi na 1,25V :D
|
Fortron 350W supersilent :smoke:
Definitivno tiho... |
Citiraj:
|
Ček malo. Ako misliš naguravati vodeno unutra onda zaboravi na midi. Big je ono što tražiš a i to ne svaki jer ne stane ni u svaki Big vodeno (opet zavisi koje). Pod time mislim kompletno vodeno unutar kučišta. U Mesha stane, neki su ga mjerili baš s tom namjerom.
|
Nabaviš serversko neko staro i bok. Ja imam UNISYSovo ogromno, čeka prolječe pa na piljenje i farbanje. Moš unutra stavit kavez za cucke kolko je... kupit ču još jednog fortona pa ču imat dva (700w:D ). Bit čo do jaja. Bute vidli...
|
Citiraj:
U mom slucaju je u Antec 3700AMB stalo sve i jos ima mjesta :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |