![]() |
LOGO OPERATERA NA Samsung U900
Dakle kako maknuti logo operatera sa zaslona ako netko zna ("HR VIP") ?
Nigdje ne mogu nac na netu ,kazu uglavnom da se ne moze... http://cafe.mobil.hr/images/smilies/cries.gif sh*** se ne odnosi na vip naravno :) To je jedina zamjerka na mob http://cafe.mobil.hr/images/smilies/angry1.gif :nono: :fala: |
Nisam 100% siguran , ali mislim da se ne moze ukloniti taj logo , ak se nadje netko da ga je uklonio nek se javi i napise kako i demantira me :)
|
nemam taj mob..ali odkad znam za samsung uvijek se je mogao sakriti operater.
|
Moglo se , ali na U900 mi se cini da se ne moze , ostalo mi u glavi jednom da je frend rekao da je znao da se ne moze da ne bi ni mijenjao d900 za u900.
|
Treba vidit origigi verziju istog moba i jel ima opciju isključivanja prikaza trenutnog operatera. Ako ta verzija to dozvoljava onda treba napravit debranding. Vidi info.
Pazi: Jedno je prikaz trenutnog operatera a drugo logo operatera (obično background slika). |
Samsung u900 soul dekodiranje ?
pozdrav triban pomoc upravo sam kupio u prijatelja navedeni samsung u900 soul ali je mob kodiran na t-mobile pa bi ga tribao dekodirat da ga mogu koristit na vip-u. Aj jel zna ko koji program ,nacin ,kod ili slicno ... svaki savjet dobrodosao
:respekt: |
odnesi u servis i pitaj (neki običan servis, da ne bio odnio u t-mobile servis :D)
|
Citiraj:
ali sudeći po ovom.... Citiraj:
|
ok hvala na pomoci ako jos ko zna sta nek pomogne !
a jel tko zna koja je shema s Univerzal sim-NO CUT-turbo sim kartica -dekodiranje mobitelajel to vridi ? |
Samsung u900 Soul
Dakle uzeo sam nevedeni mob,al maska je praktički odvratna,nije ništa slomljena,ali je izlizana.
Zanima me dali je neko imo iskustva sa mijenjanjem iste,cijena bilo šta? Hvalaunaprijed. |
SGH-U900 problem
dakle radi se o SGH-U900 ne mogu ga znači spojit na windows 7..e sad ako tko mi može reći koji novi samsung PC studio i samsug usb driver za ovaj mog a radi na winows7 bija bi mu zahvalan do groba,imam dosta slika na njemu i nei ih želija izgubit..znači klikanje na otkoloni poteškoće sa kompatiblnošću ne pomaže...ljudi pomagajte
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |