![]() |
Star Wars:The Clone Wars,Republic Heroes
Citiraj:
Ja trenutno kupujem tu igru, nisam uopće čuo za tu igra dok nije izletila reklama za nju na steam-u, inače sam film pogledao prije par mjeseci izgleda da ću sad seriju morati nabavit kad ovo počmem igrat. Držim fige da bude dobra barem dok za božić nedođe Force Unleashed za PC |
Ne kužim u čemu je fora.
Gledao screenshotove, igra izgleda kao da je iz vremena 3Dfx Vodoo il tak nešto...veliki sam fan bilo čega od SW serijala, al ovo ću preskočit jer užasno loše izgleda. Ne kužim foru....to neka konverzija neke prastare igre ili što? Nemoguće da u 2009. godini izađe nešto tako ružno...:stoopid: |
Grafika je valjda po uzoru na animiranu seriju, baš idem instalirat pa ću vidit
Da ista je kao u crtiću, reko bi da su je napravili na istom softwareu na kojem i rade crtani, meni se sviđa. Arkadni tps kad pogineš vratiš se na zadnji checkpoint Treba se navići na jako čudne kontrole, evo dosada sam igra kao skywalker ona mala njegova učenica, storm trooper i tama sad dobijo da igram sa kenobijem al sam napravio pauzu, igra je bezbrižna zabava ak netko traži ovako nešto :) |
da guba je, po crtiću...
http://img195.imageshack.us/img195/6...s200910071.jpg kontrole su mi normalne jer igram na chillstream |
Igra nije bogznakaj, grafika sucksa, ali nije loše u dvoje prelaženje.
|
|
|
I mene je to patilo, kad mu uglaviš nogu dupli skok i desnu tipku miša
|
Kako sejvat igru?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |