PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Organizator CD-a? AutoRun CD-a? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16180)

Gabre 10.01.2005. 21:45

Organizator CD-a? AutoRun CD-a?

e ovako, što mi možete preporučit za organizirati CD-e, odnosno, nešto što bi mi skinulo sadržaj CD-a u neki format?
da znam gdje mi je što, da ne tražim po kutijama, i slično..

i još jedno.

s čim jednostavno napravit autorun datoteke za CD-e razne, nešto tipa ono od Buga, ili PCplaya, ili? znate na što mislim?
nešto što bi mi izbacilo popis stvari sa cd-a pa da onda mogu to pokrenut, a da ne tražim...

tnx

Costa 10.01.2005. 21:53

1. WhereIsIt
2. Autoplay Media Studio

BrunoZG 10.01.2005. 21:57

Ovo prvo ne znam, ima programa za katalogizaciju, iako sumnjam da je neki tollko potpuno automatiziran...ak nadjes koji javi:cool:

a ovo:

"s čim jednostavno napravit autorun datoteke za CD-e razne, nešto tipa ono od Buga, ili PCplaya, ili? znate na što mislim?
nešto što bi mi izbacilo popis stvari sa cd-a pa da onda mogu to pokrenut, a da ne tražim... "

Autplay menu buider...TOR savjetovo jos davno,jednostavan je da ne moze bit jednostavniji a moze se napravit menije prva liga.

Ivan_1 10.01.2005. 22:01

Re: Organizator CD-a? AutoRun CD-a?

Citiraj:

Originally posted by Gabre

s čim jednostavno napravit autorun datoteke za CD-e razne, nešto tipa ono od Buga, ili PCplaya, ili? znate na što mislim?
nešto što bi mi izbacilo popis stvari sa cd-a pa da onda mogu to pokrenut, a da ne tražim...

tnx

to sam baš ja tražio! Imam dosta programa koje bih htio pospremiti na cd kao neku kolekciju.

Costa koji od ta dva programa je najbolji za to?
1. WhereIsIt
2. Autoplay Media Studio

Costa 10.01.2005. 22:03

Re: Re: Organizator CD-a? AutoRun CD-a?

Citiraj:

Originally posted by Ivan_1
to sam baš ja tražio! Imam dosta programa koje bih htio pospremiti na cd kao neku kolekciju.

Costa koji od ta dva programa je najbolji za to?
1. WhereIsIt
2. Autoplay Media Studio

Ta dva programa su odgovori na tvoja dva pitanja. 1. Za katalogiziranje i 2. za izradu lijepog i nadasve funkcionalnog autorun menija.

Ivan_1 10.01.2005. 22:05

Re: Re: Re: Organizator CD-a? AutoRun CD-a?

Citiraj:

Originally posted by Costa
Ta dva programa su odgovori na tvoja dva pitanja. 1. Za katalogiziranje i 2. za izradu lijepog i nadasve funkcionalnog autorun menija.
Ma odlično! Hvala!:beer:

Robert_L 11.01.2005. 00:58

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
Ovo prvo ne znam, ima programa za katalogizaciju, iako sumnjam da je neki tollko potpuno automatiziran...ak nadjes koji javi:cool:
"

Ako ne znaš onda pitaj. Where Is It je zakon, napraviš katalog svih CDa, DVDa ili drugih medija na najjednostavniji način. Kreiraš katalog, ubaciš cd, klikneš refresh, uzbaciš cd van a sljedeći nutra i opet... Ja imam popriličan broj cda mp3ca u katalogu, napravim search nekog albuma ili songa i nađe ga stvarno u sekundi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:25.