![]() |
nVidia GeForce GTX 275 1800 MB - black screen kod novih drivera
Stvari stoje ovako,dotična kartica radi u driverima 1.8xx dok u 1.9xx driverima jednostavno se pri bootu windowsa pojavi black screen i dalje neide,moram reči da je isključeno napajanje jer sam probao za 700w PSU stvar je ista,inače grafa radi u tim 1.8xxx driverima bez ikakvog problema,čak je i benchmark prosao odlično.Inače grafa je stara 10 dana pa se dvoumim da je vratim ili da pokušamo riješiti problem.Nebih želi da mi se grafa ne vrti na najnovijim driverima.Jel netko imao sličnih problema???.I još da dodam da je to sve probano na svim mogučim novim win sistemima (x86,X64).stvar ostaje ista pomoč molim.
|
Izgleda da nisi jedini koji ima te probleme
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=105871 isprobaj ovaj dio Citiraj:
|
je pročitao sam to.No medjutim da još kažem pri instalaciji novih drivera u win naravno,ne traži me restart kao obično i sa tim novim driverima koji su sad instalirani sve radi ok ,zapravo problem nastane pri restartu.Dakle rade novi driveri sve do restarta onda je black screen naravno,pa di baš meni lol
|
ne neče ni na ovaj način što je najapsurdnije,sistem se podigne čujem ga al slike nema ,rollam nazad 1.8xx driver i radi bez problema pa jeli moguče da ne podržava nove drivere?????isto vidim da na nvidinom forumu ljudi imaju isti problem pa nisu valjda sve grafe pokvarene???
|
Poštedi se daljnjeg živciranja i nosi grafu na reklamaciju da ti daju drugu :fiju:
|
Citiraj:
|
evo kakao vidim na nvidinom forumu pol EU ima iste probleme zato ipak mislim da su problemi u driverima pa sacekacu još koji dan i onda odlučiti.....što se tiče stare grafe 8800gts radi odlično sa tim novim driverima ah ko če ga više znat sačekaču još malo pa da vidim....
http://forums.nvidia.com/index.php?s...219&hl=gtx+275 evo pogledajte.... |
Meni sve ok na 8800GTX....
|
Evo prošlo 3 tjedna grafa došla sa reklamacije i....,ama baš ništa se promijenilo nije, ista grafa ništa nova i dalje ne radi što da kažem? dajte neki savjet ko ima dal da im je razbim o glavu ili opet reklamacija ........
|
po mom ju je smjesno nosit na reklamaciju, jer je graficka ispravna, a i ljudi ti kazu da nisi jedini s problemima, pa nisu valjda sve neispravne.
ocito stvar s drajverima, neznam dali je nvidia predstavila taj cip s tolko rama ili je to izmisljotina ostalih proizvodjaca, mozda treba skidat s njihove stranice drajvere, ak apdejtaju, a ne s nvidije. u svakom slucaju, ak ti sve sljaka sa starim drajverima budi na njima, prije ili kasnije ce doci neki noviji koji ce valjda sljakat i to je to. nije ni nvidija bajna sa drajverima ko sto se neki kunu, ja imam i ati i nvidiju u kompu, oboje sa zadnjim drajverima i sve radi superiska :) |
kak u jednom kompu ati i nvidia o.o?
|
Evo ako ste pogledali link koji je http://forums.nvidia.com/index.php?s...219&hl=gtx+275
taj,vidjet čete da je greška zapravo u biosu same grafe vga rom error neki su problem riješili,dakle nebih rekao da je problem u driverima več u samoj grafi koji se da popravit,al na osobnu odgovornost,e pa sa kud koji mili moji... |
riješeno napokon lol
|
Kako si riješio?
|
msi gtx275
kako si rijesio ?
pomozi ako mozes. thx Citiraj:
|
super su mi ovakvi ljudi na forumu, prvo mole za pomoc i ljudi pisu stogod znaju da bi im pomogli, a onda kad uspiju sredit problem je tesko natipkati dva reda, objasniti kako su rijesili i zahvaliti.
|
Imao sam sličan problem sa driverima za 8800GT, instaliram nove drivere i nakon restarta, pri podizanju Windowsa nestane slike. Samo što je kod mene bio problem što je grafička prebacila sliku na drugi display(u mom slučaju TV) pa mi se činilo da je problem s driverima. Znam da je glupo i vjerojatno nije slučaj kod tebe rendula ali je po meni nešto na što bi također trebalo obratiti pažnju
|
potpisujem Dejmos ista stvar se desavala i kod mene a terminatoru bi ja osobno dao kick sa foruma zbog zgodnog ponasanja
|
potpisujem. prvo plakanje i onda onako šegetski "ja sam riješio LOL! " pa si vi mislite...
Anyway, probaj drivere očistiti u safe modu sa Driver Cleanerom ili onim Driver Sweeperom. pa onda stavi zadnje. meni je tako pomoglo kod 8800GT. |
posto jos nije utvrdeno rjesenje…
mozda se doticni oglasio na sluzbenom forumu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |