![]() |
zašto komp ne prepoznaje bežični miš
dakle iz pitanja imam bežičnu tipkovnicu i miša i spojio sam ih na laptop preko usb/ps2 adaptera,tipovnica mi normalno radi ali miš ne makar se kada pomičem miša na reciveru pali crveno svijetlo isto kao i kada tipkam po tipkovnici i kažem miš mi ne radi ŠTO BIH TREBAO URADITI da mi miš na kompu proradi,normalno miš mi crveno svijetli ispod i nove su baterije
|
Jel ga prepoznaje pod device managerom? Si probao nekakve drivere lupit ako ima?
|
Imas neku tipku na tipkovnici i na misu za povezivanje pa probaj.
Inace je to cesti slucaj sa jeftinjara MS periferijom. |
drivere nisam nikakve dobio niti uz tipkovnicu niti uz adapter
http://img30.imageshack.us/img30/3518/14973782.jpg |
probao sam miša i tipkovnicu priključiti na drugi komp ali mi se isto dogadja što me dovodi do zaključka da je neispravan miš ok niš valja kupiti drugu bežičnu tipkovnicu i miša
|
Ja sam imao takvu tipkovnicu i miša i stvar je u tome da moraš stisnut gumbiće na reciveru, mišu i tipkovnici nekim redosljedom. Probaj prvo kumbić ispod miša i tipkovnice, pa onda onaj na reciveru.
Mene je isto zezao ispočetka ali kad proradi radi dobro. |
Isti problem no ja sam imao drivere pa nije pomoglo ali je zato pomogao reinstall os-a ;)
|
Ne valja ti taj adapter, imam isti i žao mi bačenih para...
|
Citiraj:
|
Vjerojatno nijedan ne radi dobro, ali ja nisam mogao mijenjati jer ih više nije bilo nego sam kupio miš i tipkovnicu s normalnim USB-om.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |