![]() |
Pa jel moguće?
Čovjek na fuuturemarkovoj ftranici dobije na FX5700 46003D marksa!!
a ja ni na največem stabilnom clocku nemogu preko 3700!! KAKO?? ZAŠTO??:confused: |
Mozda ima neki driver optimiziran samo za 3dmark?
|
A64 3800+, 2gb rama ocano da jaja, hlađeno vodom i voila.
|
i onda nebi imao neku dobru graficku tj high end?:beer:
al ovo s oc-om...to je moguce;)a mozda ima i pcie varijantu...kolko ja znam su nes mijenjali???(osim konverterskog chipa):beer: |
i ja imam albatron 5700,kojih 3dmarka 2003???
|
da 03
ma komp je neki prosječan AMD 512 RAM... ne kužim ima još takvih slučajeva...nije vrag da nekak varaju?:rolleyes: |
Smanje rezoluciju:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Efo mojih nofih skorova.:rolleyes:
Ak mi ne vjerujete, pitajte moju baku.:p http://img75.exs.cx/img75/1140/skorov5ip.jpg |
@Sam: Kaj posjeduješ SLI možda?!?
@Tor: Ajd pliz daj neki link za neke optimizacije onak bezveze da vidim kolko laže (imal bum upaljen fraps). |
Baš je super taj novi 3D Mark, sati i sati zabave...
Hmmm jel postoji možda verzija za mrežu da ja i moji WLAN drugovi nabacimo koju partiju... :rolleyes: Mislim stvarno ste bezveze s tim 3D markovima, al eto ako vas veseli... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šalim se, niti imam kakav pri ruci niti me to previše zanimalo. Naletio na neke onak usput. Jedne od najboljih optimizacija za 3D mark su Nvidia driveri: roller : |
Ma koj SLI, kaj si ti lud...
Zajebavam ovig tipa kaj ga živciraju skorovi. Pa smanjio sam rezoluciju kvragu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima spika i sa time da se svi servisi pogase pa se isto tako dobije veci score
|
ajoj ja postizem jedva 9300 3dmarka 2001,
I845 mb p41,8 512/266 ddr albatron gf fx 5700 p 425/650 shitgate 60gb ,probat cu malo grafulju kloknut vidim crash da tvoja gainwardica moze povuc,neda memoriju preko 700,mislim da je max 675,moram probati gpu dignut,mozda uhvatim 100003dmarka 01:D |
ma ja ni ne pokušavam pokretat 01 jer previše ovisi o procu,tak da neznam stvarne dobitke u grafičkim performansama...
al baš me zanima koje je drivere taj majmun koristio kad je dobio toliki score.... GAINWARD je zakon! |
ja sam dernuo 3200 3dmarka 03 na svojoj kanti
p41,8 intel mb 845 albatron gf fx 5700 p hdd 60 gb seagate 512/266 ddr |
ja sam 3600 sa istom tom grafom
|
Citiraj:
Igre sam prestao igrat, jednostavno sam se probudio jedan dan i zaključio da me više to ne privlači...tu i tamo koja arkada ili logička igra (obavezno na poslu), tak da sam sad prezadovoljan jer oba računala imaju solidne kartice koje vrlo dobro vrte skrinsejvere:) |
Citiraj:
|
memorija na albatronki mi ide do 670 a takt 500,možda i preko moram probati,pa ponovo odvrtiti 3dmark03,ipak je tvoja gainwardica klokabilnija.
|
meni se na 660 pojavljuju artefakti al završi test
|
560/670 bar po testu klokabilnosti,mislim ana tim postavkama ga je prošao ako idem dalje kaže da smanjim takt,po rivi bi mogao i preko toga ali neću trtica me,odrao sam čak 644 3dmarka05,čime si ti klokao rivom ili ko ja u setings-advanced-nvidia itd??
|
riva tuner..
sad sam kupio pasvnjake za mem pa moram probat ponovno testove odvrtit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |