![]() |
Disk silencer
Zanima me da li postoji nekaj kaj bu ubilo buku od mog đubreta Maxtora?
|
Cepici za usi, 5 kn paketic u apoteci..
|
Citiraj:
Pogledaj malo po netu pa napravi neki home made oklop od spužve... Probaj kupit novi kabel i jače ga zategnut, meni je to pomoglo. |
Re: Disk silencer
Citiraj:
|
Re: Re: Disk silencer
Citiraj:
|
znači niš :rolleyes:
|
|
Citiraj:
|
Pa nisam ni mislio,nemam ja živaca za takve stvari!:smoke:
|
e vidiš, i mene zanima kako smanjiti raznu vibracija diska koje se renose preko kućišta na radni stol?
kućište je AOpenH600B, i bolje od toga nema što se tiče čvrstoće. Problem je što se vibracije i dalje prenose. e sad, kako spriječit prenošenje vibracija? NEĆU kupovati nikakve silencere, već samo kućna izrada ili prerade dolaze u obzir. Vaša iskustva ili ideje, please. :beer: |
moja iskustva su takva da sam u power menagmentu metnul da se disk zgasi za 20 minuta, posto mmi je os ne hitachiju, zgasdi se WD a ja odahnem kad klikne:D
|
ja sam to u starom kucistu rijesio na jednostavnan nacin...
Kod mene se radi o SATA Seagate disku, i vibrirane i onaj visokofrekventni zvuk me ubijao, i kak god da sam ga stegnuo, opet se pojavio... E onda sam preslozio komponente unutar kucista, tako da mi je disk dosao na prvi 3,5" slot koji s gornje strane ima plocu i koji ce najmanje prenositi vibracije, i onda sam izmedju diska i kucista ugurao one male okrugle kartoncice (ko podlozne plocice izgledaju) na rupice, i to tak zasarafio... i to je sredilo problem... S druge strane su plocice malo teze usle izmedju, al zagurao sam ih nekak... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:49. |