![]() |
XP bootanje predugo traje!
Sad sam nanovo instaliro XP Pro SP2, bio mi prosli put neki error Invalid file...C:/WINDOWS/CONFIG, pa sam ga resetiro, eh, svaki put dok mi dođe onaj XP loading screen, to mi ide i ide kojih 20 minuta, tek se onda ucita, novi su windowsi, neznam sta mu je? nigdje nemrem nac win7 da si to instaliram, sad da probam neki drugi OS il nekaj drugo?
|
hm pucam ovako napamet ali da probas drugi ata/sata kabel i sta ti HD Tune javlja u kakvom je stanju hdd?
|
HD Tune? ok, to cu si sad skinut, probat cu i sa SP 3 pa javim kaj bude!
EDIT: Imam 5 damaged onih kockica, sata kabel bum sutra probal, neznam kak to cini razliku, al dobro. laku noć svima! |
Instaliro SP3, jos uvjek je 10-20 minuta loadanje, kaj da jos probam?
|
Citiraj:
|
yes, Seagate :D komp sam kupio cijeli u Vemilu, imam račun, al budu mi onda mjenjali celi komp, moze i to :D al mi hebeno ide na živce kaj stalno neka sr??a s ovim kompom....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a WD? kaj ta reklamacija ne radi na principu imam Seagate , ne radi dobro, OK evo ti novi Seagate? Imam jednega starega WD-a od 160 gb, radi kooo...super radi :D Hitachija nikad nisam imal, al dobro :D e da, tišina me ne zanima :D moze bit i glasko ko usisivač, svjedno mi je :D bekap ni nemoram, neam niš :D kak volim ove smajliće :D:D:D:D:D:D:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |