![]() |
Problem sa zamrzavanjem sistema...
Problem se pojavio prije 2 dana, sistem se jednostavno zamrzne nakon neodređenog vremena (neovisno da li igram igre ili ne)
Prvo sam posumnjao na viruse i memoriju, skeniro sam komp od virusa sa programom NOD32 i sve je cisto, sto se tice memorije testirao sam je sa programom GoldMemory 7 sati u komadu i nije bilo nikakve greske. Sada vise nemam ideje sta da radim pa bih vas zamolio ako mi ikako mozete pomoci. Svaki prijedlog je dobrodosao!! Inace koristim Windows Server 2003 Enterprise. Konfiguracija je stara 2 i pol godine osim grafe koju sam promijenio prije tjedan dana. Hvala!! |
Vrati grafulju na default postavke,a ako se i onda smrzava probaj vratit staru grafičku pa onda vidi da li se ista stvar događa.
|
Jel ti se to pocelo dogadjat nakon promjene grafičke?
Ako je ...mozda driveri od nove graficke rade probleme na starim zmazanim windowsima ili nesto trece |
Nije moja grafulja klokana, 500/900 su njene defaultne frekvencije.
Svejedno hvala na savjetu!! |
Citiraj:
Koristim detonatore 66.93, sto se tice Windowsa s tim serverom nikada nisam imao problema!! Kontaktirao sam jos neke prijatelje i oni kazu da je mozda cak i maticna u problemu!! |
A možda je i napajanje...
|
S obzirom na okolnosti i tok dogadjaja, moglo bi bit i to...
Citiraj:
|
Ok, znaci i napajanje je na listi!!
Jel mi mozete predloziti neke programe s kojimam bih mogao testirati matičnu i grafulju da se uvjerim jel sve stima?? I zanima me koje napajanje je najkvalitetnije? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:52. |