![]() |
pomoć pri odabiru OS
kupujem ovih dana iduću konfiguraciju:
:respekt: |
Kupi Windows 7 kada ga bude u slobodnoj prodaji
|
definitivno, ko sto Wolverine kaze, win7
posto win7 izlazi za nekih mjesec dana, a ti ces komp imat ovih dana, do tad zavrti rtm verziju, taman ce ti do tad izgurat period za aktivaciju :D |
hvala na savjetu, ali nebi sedmicu još uvijek.. koje bi bilo drugo dobro rješenje, neka vista ili xp neki, po mogućnosti vista ali može i xp??
|
Rekli su ti, stavi sedmicu. Ak ak ti se to ne sviđa onda sam odaberi kaj misliš da je bolje.
|
Citiraj:
----------- @comedian šta je rtm verzija (noob) i kako da je nabavim?? |
RTM = Ready To Manufacture
btw nije ti ovo plac, pazi malo kak se izražavaš ;) |
Ne ka*am, pazi malo na ponašanje malo. Tražio si prijedlog za odabir OS-a i dobio si ga. Mogo si odmah na početku reć da se dvoumiš između Viste i XP-a.
Ak nečeš sedmicu koja je bolja od Viste onda stavi zadnju Vistu jer ipak ima dx10. |
Facelessone ti je dobro rekao, ako si skeptican na sedmicu (iako ne bi trebao biti), onda stavi Vistu, bas zbog dx10
jer pitao si sta ti preporucujemo od OS-a za navedenu konfu, a zanimaju te novije igre posto neke nove igre mogu iskoristiti dx10, a vrtit igre na dx10 je :goood: na win xp ne ide dx10, a win7 > vista :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel ima neki fix da XP kuzi vise on 3.5 Gb RAM-a???
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok :D Hvala na brzom odgovoru :)
|
koristio 2 godine vistu, presao na w7, bio sam zadovoljan vistom, još sam zadovoljniji sedmicom - izasla je finalna verzija i ne vidim razloga ne staviti ju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |