![]() |
e mail
Ajde budite dobri i recite mi neki besplatni e mail provider. Dosad sam bi na spymacu (free giga...), ali od kad se počelo plačat nas koji smo uletili free su počeli zakidat. 3 dana u tjednu im server ne radi, nemogu slat mailove... a baš sam imo sreče sa adresom fleks@spymac.com :cool: .
I važno mi je da poštu mogu gledat i pisat u outloku. :beer: |
www.index.hr , dobijes 8mb prostora i postavke za outlock i to je to. :beer:
|
email.vr-zone.com
25megi, ali nema postavke za outlook Koristim taj jer je vr-zone poznata hardwear-ska stranica i tamo sam mogao napravit mail lord@vr-zone.com |
|
Pa ak je u pitanju prostor, imas i na Yahoo 250mb!
|
gmail korstim i yahoo. oba su dobra, gmail daje 1 GB i free pop i smpt tak da je to isto plus...
|
Da a kako se registrirat na taj Gmail?
|
trenutno je u beti, moras dobit pozivnicu od postojeceg clana...
|
|
Citiraj:
A smarter way to email - FREE! Feel more secure! Help keep your inbox free from contamination. With powerful spam filters and thorough virus scanning & cleaning. Easily connect & share! Send & receive e-mail from any Web connection. With a huge 250MB inbox* and the ability to send up to 10MB files or photos. Express yourself! Have fun personalizing e-mail to friends & family. With unique emoticons, signatures, background choices, fonts & layout styles. Sign Up *250MB inbox available only in the 50 United States, District of Columbia, and Puerto Rico. Eligible Hotmail users will first receive 25MB at sign-up. Please allow at least 30 days for activation of your 250MB storage to verify your e-mail account and help prevent abuse. Microsoft Corporation reserves the right to provide 250MB inbox to free Hotmail accounts at its discretion. :rolleyes: :smoke: |
I kakvi su vam dojmovi za Gmail? Osim da je puno prostora...
|
Citiraj:
- možete li mi obajsniti kaj to točno znači dobiti pozivnicu ? |
Citiraj:
Kad se registriras nakon nekog vremena (vrlo brzo) dobijes 6 pozivnica koje onda mozes poslati kome god hoces. Evo ja sam ti poslao jednu. |
Znaci da ti netko tko vec koristi gmail posalje pozivnicu, tj. link preko kojeg se mozes registrirati, pa ako hoces posalji PM i dobis
|
Pa moze se i tako srediti. Evo i tebi jedna na PM :beer:
|
Citiraj:
|
Ma cuo sam da je bilo dosta problema sa POP pristupom, valjda je to bilo jos u pocetku, jer ipak, jos je sve u beta fazi
|
Imam i ja još pozivnicu - dvije, pa ako netko želi nek mi javi na PM.
|
.....hvala costa.......
|
Hvala na pozivnici.
Ajd mi sad recite kak to konfigurirat da radi u outloku. |
Logiras se preko weba na gmail, kliknes help desno gore u kutu, onda na Configure POP Access, odaberes mail klijent koji koristis i slijedis step by step upute :rambo:
:D |
daj nek meni neko posalje invitation na PM ako nije bad! hvala :beer:
|
Citiraj:
Imam ih još nekoliko, PMajte me... :D |
imam i ja ak neko oče? :D
|
Evo, imam još neke pozivnice, pa ako je netko toliko željan Gmaila nek mi se javi :)
|
Sad svi imaju, a kad je meni trebalo nitko nije imao. :fuming: Imam i ja još nekoliko pozivnica.
|
Citiraj:
|
Dajte narode ocu i ja jednu pozivnicu! :beer:
|
Ljudi dajte please jednu pozivnicu
|
Evo vam :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |