![]() |
Problem sa Asus notebookom
Ovako rijec je o Notebook ASUS X50SL, Intel Core 2 Duo T5750, 15.4" WXGA, RAM 4GB DDR2, HDD 320GB SATA, ATi Radeon X3470, modem, LAN, WLAN, Vista Home Premium kupljen u HGspotu prije godinu dana i radilo sve normalno a onda se prije 2 tjedna poceo sam gasit i palit i totalno poludi evo npr cim pokrenem par stvari odjednom (vinamp,mozilu,torrent,msn) on poludi i restarta se a da stvar bude jos gora kad ga stavim gasiti i nakon toga se on opet sam upali :hitthewal: to jos nikada nisam vidio.Imam jos garanciju god dana i oni su mi rekli da gubim garanciju ako micem vistu jedino ako je ne aktiviram sa onim kljucem kojim sam i dobio a to sam i ucinio ali opet se gasi a kad bi ga dao njima na servis prvo bi mi izbrisali sve s njega a drugo ovaj lik koji mi je to rekao u hg spotu je rekao i da to traje do oko 40 dana :hitthewal: pomagajte
|
Garant je pun prashine. A malo si ga i na krevetu drzao, jel?
http://forum.pcekspert.com/showthrea...45#post1428345 |
XD priznajem da je bio malo na krevetu neko vrijeme sam sumljao i u bateriju jer mi je totalno poludio kad ga iskopcam iz struje a kad je ustekan onda samo kad ga opteretim.Dal se gubi garancija ako se rastavi onaj doljnji dio samo da propusem?tnx na brzom odgovoru
|
Najcesce ne gubis garanciju, samo pazljivo sa sarafima.
|
evo pogledao sam i sve prpuhao oko venta i heatpipea iako nije bilo skoro nista prasine i nekon sta sam ga pokrenuo coretemp i realtemp mi pokazali 60 stupnjeva a onda sam ga opteretio i temp je dosla do 90 i tad se ugasi.help
|
Morat ces skidat hladnjak i mjenjat pastu.
|
mozda onda bolje da dam na servis nego da ja tu kopam po laptopu za koji nemam pojma di bi trebao promijeniti pastu jer neznam ni di mu je procesor a i mislim da time riskiram garanciju.vjerojatno je u tome problem sta ona njihova zvaka s vremenom prestala raditi svoju zadacu a ja trenutno nemam ceramiquea.jos koji savjet prije nego poludim s njim?mislio sam mozda undervoltat al nemogu naci tu opciju u njegovom biosu kao ni nista vezano za clock.
|
Kontaktiraj njih pa vidi koliko te to moze kostat. Moja procjena je cca 200-njak kuna. Zamjena paste i ciscenje sistema hladjenja.
Notebook bios inace nema opcije za oc, a "undervolt" odnosno speedstep bi ti po defaultu trebao bit ukljucen. Edit: Sad vidim da je rijec o Asusu, nosi u Msan, ali prije vidi dali ti ovi mogu to rjesit. :D http://www.mojservis.hr/servis.asp |
Hvala na pomoci jos me jedino zanima dal ja to mogu samo poslati u Msan ili moram sam odnesti tamo?i dali se to naplacuje sta?(postarina i to)
|
Pa ako saljes troskovi su tvoji, logicno. Mozes i osobno odnijet vjerojatno. Nazovi pa pitaj detalje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |