![]() |
Activating NVIDIA SLI on all motherboards, detailed HOW-TO
|
Šta NeVidiji sad gori pod petama pa izbacuju tajne :D
|
|
ček malo pa jel to legalno od sad ili?
prije kad se pričalo o tome i legendarnom uli -evom hacku onda nije bilo... |
Zakaj ne bi bilo legalno?:)
|
Citiraj:
|
ovo je dosta staro pa ak se kome da nek čita.
Nije legalno jer nvidia drži licencu za sli. Nebu niko došel s pendrekom ak složiš sli... http://www.ngohq.com/news/5366-sli-patch.html Nvidia threatens NGOHQ over SLI Patch iz ovoga se vidi da su već 2006 slagali sli na drugim čipsetima. |
A kaj je nelegalno ako ja vozim dvije Endivije na svojoj CrossFire ploči?:)
|
Citiraj:
Neznam jel to stvarno radiš i opće nema veze. Ali bi moglo biti ilegalno to što širiš te informacije na forumu. Mislil sam da nebude nepotrebno problema kak su imali ngohq kaj sam poslat gore. Meni tak svejedno. Samo sam htel dobronamjerno upozoriti da ne uđete u nepotrebne probleme s nvidia-om kak su oni. |
Koliko vidim na XS-u i Techpowerup forumu nema nikakvih problema, frka je bila onda prije par godina...sa tim se i tak zajebavaju rijetki:)
|
fora je to :)
|
jel probo ko to napraviti od ovdje prisutnih??? Ja bi vrlo rado, ali di da nađem još jednu Xpertvisionku Sonic??
|
Probo bi ja al mi fale dvije Endivije:)
Imam u škatulji samo TNT 2 i MX4 440:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znači, sad mi fali još samo jedna gtx260
da isprobam to na điberbajtovoj ep45-ds4 :-s |
Evo pojavila se još jedna metoda.
Experimental method to insert nVidia SLI certificate into the BIOS |
Kada se vec eksperimentira...
Da li je tko cuo da li se moze sloziti Crossfire na SLI ploci? :D Ako se ne varam za Crossfire (po ATI papirima) je samo potrebno imati 2x PCIe 16x (fizicka). Trenutno imam SLI ploci s 4x PCIe 16x ali imam vecu zalihu ATI grafa i nijednu nVidiu VGA. :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |