PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Pisači i skeneri (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Kvalitetna zamjenska tinta za Epson D120 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160473)

Tuto 24.09.2009. 21:27

Kvalitetna zamjenska tinta za Epson D120

Od silne ponude zamjenskih tinti molio bih savjet korisnika Epson printera da mi predlože proizvođača tinti kojeg preporučuju za Epson D120, a da ta zamjenska tinta ne stvara probleme printeru i kod printanja.

U ponudi sam našao tinte sljedećih proizvođača:

- Uprint
- Orink
- Print-Rite
- Speed
- Inkrite
- Fullmark
- Jettec

Koji od navedenih je kvalitetan ili je to sve ista roba? Da li neki od navedenih imaju kvalitetniju crnu tintu, a drugi tinte u boji?

Zahvaljujem.

Adriatix 25.09.2009. 11:12

Citiraj:

Autor Tuto (Post 1439559)
Od silne ponude zamjenskih tinti molio bih savjet korisnika Epson printera da mi predlože proizvođača tinti kojeg preporučuju za Epson D120, a da ta zamjenska tinta ne stvara probleme printeru i kod printanja.

U ponudi sam našao tinte sljedećih proizvođača:

- Uprint
- Orink
- Print-Rite
- Speed
- Inkrite
- Fullmark
- Jettec

Koji od navedenih je kvalitetan ili je to sve ista roba? Da li neki od navedenih imaju kvalitetniju crnu tintu, a drugi tinte u boji?

Zahvaljujem.

Ukoliko te brine kvaliteta onda pored originala doklazi u obzir jedino

Colibri kazete + Adriatix Premium ink za Epson To711 - 714 kazete.

Kod ovih svih gore navedenih proizvođača radi se o lom poslovima.

A lom poslovi znače imaš Menađment koji prodaje etiketu a robu nabavlja od najpovoljnijeg ispručioca.

Dok u ovom gornjem slučaju Premium ink se nabavlja stalno od jednog te istog isporučioca koji se je u ptraksi pokazao najpouzdainjim. I nije iz Kine te to ima svoju cijenu. A Economy ink se nabavlja po zakonima poduzetništva. I zato je odnos cijene jedne i druge tinte 1 : 4.

vidi više.

http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...NK_Economy.htm

Tuto 25.09.2009. 12:22

Citiraj:

Autor Adriatix (Post 1439870)
Ukoliko te brine kvaliteta onda pored originala doklazi u obzir jedino
Colibri kazete + Adriatix Premium ink za Epson To711 - 714 kazete.
vidi više.

Ukoliko sam dobro shvatio i vidio, iz iznesenog je vidljivo da se radi o refil setu tj. punjenju ispražnjenih kertridža, a to mi se iz određenog razloga ne radi.

Ukoliko je moguće kupiti napunjenje kertridže (kasete) sa predloženom tintom to bi bila druga priča, pa ako takva solucija postoji molio bih informaciju o cijeni.

Zahvaljujem.

Adriatix 25.09.2009. 15:53

Citiraj:

Autor Tuto (Post 1439933)
Ukoliko sam dobro shvatio i vidio, iz iznesenog je vidljivo da se radi o refil setu tj. punjenju ispražnjenih kertridža, a to mi se iz određenog razloga ne radi.

Ukoliko je moguće kupiti napunjenje kertridže (kasete) sa predloženom tintom to bi bila druga priča, pa ako takva solucija postoji molio bih informaciju o cijeni.

Zahvaljujem.

Nema poblema. Tada vas jedna kazeta dođe 30 kn == 10 ml. Originali su vam sa 5 ml. Jedino morate za početak zamjeniti cijeli set. Kasnije vratite Praznu Colibri To711 i dobite istu takvu punu.

Recimo isto kao da vračate skalene pivske boce. Ukoliko ne vračate netko će dobiti 5 Kn za njih a vi ćet platiti + 5 kn za tog sakupljača.

Ne trebate ni pitati. Ovo vrijedi isključivo za Colibri Zamjenske To711 kazete.

Sa ostalim zamjenskim jedino možete uljepšavati vašu u susjedovu okučnicu.

Tuto 25.09.2009. 21:15

Citiraj:

Autor Adriatix (Post 1440101)
Nema poblema. Tada vas jedna kazeta dođe 30 kn == 10 ml.

Da li se navedna kupovina može vršiti u Rijeci ili se mora isključivo kupovati i slati kazete u ZG?

Lijep pozdrav.

Adriatix 28.09.2009. 11:22

Citiraj:

Autor Tuto (Post 1440325)
Da li se navedna kupovina može vršiti u Rijeci ili se mora isključivo kupovati i slati kazete u ZG?

Lijep pozdrav.

U Rijeci platiš virmanom dobiješdoma HP ekspresom

Tuto 28.09.2009. 12:42

Citiraj:

Autor Adriatix (Post 1442027)
U Rijeci platiš virmanom dobiješdoma HP ekspresom

Molio bih konkretne podatke na PM, jer na telefon u ZG se uključuje fax.

Zahvaljujem.

Adriatix 02.10.2009. 11:20

Citiraj:

Autor Tuto (Post 1442093)
Molio bih konkretne podatke na PM, jer na telefon u ZG se uključuje fax.

Zahvaljujem.

Pošalji zahtjev na a1(alt 64)adriatix.hr

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38.