![]() |
Je li netko vec kupio GAINWARD 6600GT GS?
Ako je neka podijeli iskustva molim lijepo.
|
Ja sam kupio leadtekovu i mislim da se gainward ne isplati,
garantiraju overclock od 540 gpu? lol Kada mi driver trazi limit overclocka uvijek oko 580 izbaci. Hladnjak se necuje, bundle je dobar. Uzmi si lijepo leadteka za 300kn manje i imat ces 1 god duzu garanciju. Osim ako imas fetis na crveno? |
Ma nisam je niti mislio kupiti samo me zanimaju iskustva jerbo nigdje na internetu naci review AGP verzije bilo kakve 6600GT. Jeli tvoj Leadtek iz Linksa i koliko garancije?
|
Iz HGa je jer su dali ranije na site i jer mi stari ide u ZG samo zbog posla i nema vremena se zajebavat da dode do Linksa inace bih uzeo u Linsku + jos neke stvari al eto... Zurilo mi se.
Iskustva??? MA COECE SVE NAJBOLJE! Igras li COD?? Das sve na maxa ukljucis AA i AF u grmlju 150fpsa dok na fx5900 bez AA i AF padne na 30... HL2 tera do kraja sve. 3dmark2005 nema neki impresivan rezultat ali ipak vise od 9800xt (oko 3000) U svakom slucaju best buy! |
Nisi mi napisao koliko garancije.
Evo i review ako nekoga zanima: http://www.hardwarezone.com/articles...3&id=1309&pg=3 |
imat ces 1 god duzu garanciju.
Ko kaže 2 godine je garancija je na gainwarda , grafa iz hgspota isto. |
Ispricavam se ako je i gainward 2 godine no kad sam gledao dok sam kupovao kod njega je bilo 12 a kod leadteka 24 mjeseci.
Btw gainwarda ni nema vise na cjeniku. IMHO ne isplati se uzet gainward. Sad sam gledao dokle mi seze overclock ovako u driverima. GPU - 597 MHz a RAM - 1.23 GHz (vjerujem da bi rami radili stabilno na 1.2 Ghz) Ostavit cu da radi na 550/1100 lijepo mi izgleda :) |
Musso: koliko imas u 3d marku
|
Evo:
Proc: 12x200mhz GPU 580 / RAM 1200 3725 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |