PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Help mooding psu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16003)

BmwMPower 05.01.2005. 11:53

Help mooding psu

Pozdraf ljudi! Imam neku ideju ( ili nemam) da nesto napravim s napajanjem, da izgleda drugacije, a neznam sta da napravim. Da stavim neki plexi ili? Mozda ce se nekome to činiti glupo,ali... :D Procitao sam na netu da ima za kupit kuciste od napajanja, ali nisam cuo da ima toga kod nas... :( Ovo sa tusem bi mogo napraviti- samo da iscupam tus negdje...

ćiber_manija 05.01.2005. 16:54

Akrilna kučišta s plexiem imaš u maxmodusu, hgspot itd, mogo bi promjenit vent, izbušit rupu za još jedan vent itd.

CROmaxxx 05.01.2005. 21:50

hehe... ma ovo crijevo od tusha bi mogao naći i na otpadu.. malo ga popereš i bit će ko novo... nije naj-higijenski, al je besplatno :D... masa stvari za modding se može naći na otpadu...

rams 05.01.2005. 22:55

evo nesto sto mi trenutno pada na pamet, presprejas kuciste(od PSUa) crnom bojom, al ne onom sto se sjaji, njegov vent zamjenis snekim s ledicama, izbusis s doljnje strane rupu za jos jedan vent i tu isto stavis jedsn s ledicama, kabele omotas izolirkom prikladne boje i to je vec vrlo zanimljiv mod, na detaljim se uvjek moze poraditi

my2c

Bubba 05.01.2005. 23:03

Re: Help mooding psu

Citiraj:

Originally posted by BmwMPower
Pozdraf ljudi! Imam neku ideju ( ili nemam) da nesto napravim s napajanjem, da izgleda drugacije, a neznam sta da napravim. Da stavim neki plexi ili? Mozda ce se nekome to činiti glupo,ali... :D
Ovo s pleksiglasom pogotovo. Micanje metalnog kucista je potencijalno ogroman problem za rad racunala i po tvoj zivot, ako ne znas sto radis. Inace, EM smetnje koje stvara napajanje se anuliraju Faradejevim kavezom izvedenim preko metalnog kucista. Ne znam kako su rijesene tvornicki "modana" napajanja, no to definitivno nije nesto sto bi trebalo raditi ako nemas pojma sto _tocno_ radis, zbog zdravlja tvog racunala a i tebe samog.

rams 05.01.2005. 23:05

coece ja se neb sjetio ovog, a idem 3 i pol godine vec u elektrotehnicku skolu heh, al da imas pravo

Sam Fischer 05.01.2005. 23:15

Off topic...
Bubba, zakaj te tolko mrze na forumu??
Djeluješ pametan čovjek...
Samo pitam

Bubba 05.01.2005. 23:17

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Off topic...
Bubba, zakaj te tolko mrze na forumu??
Djeluješ pametan čovjek...
Samo pitam

Da ne offtopicemo, PM.

z3D 06.01.2005. 00:49

ma nije uopce bad za smetnje...to mozemo manje vise ignorirati. mislim ako lik moze imati plasma globe u kucistu onda mogu i ja napajanje od plexija, jeL? :D
a sto se tice stavljanja venta dolje ne znam bas kako bi to isfurao posto je s doljnje strane sve zatvoreno tiskanom plocicom?!?
ja bi samo stavio plexi sa ove vidljive strane, osvjetlio malo i to je to. al tek kad uzmem neko dobo napajanje.

ćiber_manija 06.01.2005. 09:19

Meni napajanje stoji naopako ,sad neznam kak njemu tak ak mu stoji naopako onda može staviti plexi

BmwMPower 06.01.2005. 12:37

A sad da mi još samo netko proda napajanje :D

SpyRo 06.01.2005. 17:59

Re: Re: Help mooding psu

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Ovo s pleksiglasom pogotovo. Micanje metalnog kucista je potencijalno ogroman problem za rad racunala i po tvoj zivot, ako ne znas sto radis. Inace, EM smetnje koje stvara napajanje se anuliraju Faradejevim kavezom izvedenim preko metalnog kucista. Ne znam kako su rijesene tvornicki "modana" napajanja, no to definitivno nije nesto sto bi trebalo raditi ako nemas pojma sto _tocno_ radis, zbog zdravlja tvog racunala a i tebe samog.
Istina je što si reko! Al mislim da nebi trebalo biti problema ak stavi samo plexi prozorčić, jer ipak ostaje veliki dio Faradejevog kaveza, a taj mali dio metala nema baš neku veliku ulogu! A ako misli napraviti plexi kučište za PSU onda ima beda!!!;) :D

BmwMPower 07.01.2005. 18:56

A DA MI NETKO PRODA NAPAJANJEEEEEEEEEEEE :beer:

nikola-m 08.01.2005. 21:25

Jel hoćeš od mene Codegen 420W. Jedan vent. nemoj vikat pucaju mi uha. :D :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43.