![]() |
Help mooding psu
Pozdraf ljudi! Imam neku ideju ( ili nemam) da nesto napravim s napajanjem, da izgleda drugacije, a neznam sta da napravim. Da stavim neki plexi ili? Mozda ce se nekome to činiti glupo,ali... :D Procitao sam na netu da ima za kupit kuciste od napajanja, ali nisam cuo da ima toga kod nas... :( Ovo sa tusem bi mogo napraviti- samo da iscupam tus negdje...
|
Akrilna kučišta s plexiem imaš u maxmodusu, hgspot itd, mogo bi promjenit vent, izbušit rupu za još jedan vent itd.
|
hehe... ma ovo crijevo od tusha bi mogao naći i na otpadu.. malo ga popereš i bit će ko novo... nije naj-higijenski, al je besplatno :D... masa stvari za modding se može naći na otpadu...
|
evo nesto sto mi trenutno pada na pamet, presprejas kuciste(od PSUa) crnom bojom, al ne onom sto se sjaji, njegov vent zamjenis snekim s ledicama, izbusis s doljnje strane rupu za jos jedan vent i tu isto stavis jedsn s ledicama, kabele omotas izolirkom prikladne boje i to je vec vrlo zanimljiv mod, na detaljim se uvjek moze poraditi
my2c |
Re: Help mooding psu
Citiraj:
|
coece ja se neb sjetio ovog, a idem 3 i pol godine vec u elektrotehnicku skolu heh, al da imas pravo
|
Off topic...
Bubba, zakaj te tolko mrze na forumu?? Djeluješ pametan čovjek... Samo pitam |
Citiraj:
|
ma nije uopce bad za smetnje...to mozemo manje vise ignorirati. mislim ako lik moze imati plasma globe u kucistu onda mogu i ja napajanje od plexija, jeL? :D
a sto se tice stavljanja venta dolje ne znam bas kako bi to isfurao posto je s doljnje strane sve zatvoreno tiskanom plocicom?!? ja bi samo stavio plexi sa ove vidljive strane, osvjetlio malo i to je to. al tek kad uzmem neko dobo napajanje. |
Meni napajanje stoji naopako ,sad neznam kak njemu tak ak mu stoji naopako onda može staviti plexi
|
A sad da mi još samo netko proda napajanje :D
|
Re: Re: Help mooding psu
Citiraj:
|
A DA MI NETKO PRODA NAPAJANJEEEEEEEEEEEE :beer:
|
Jel hoćeš od mene Codegen 420W. Jedan vent. nemoj vikat pucaju mi uha. :D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |