![]() |
Need For Speed NextGen
neznam jeste li vidili ovaj screenshot, prva slika iz novog NFSa...moram priznat da u najmanju ruku izgleda impresivno
http://www.nfs-planet.de/images/news/nfsnextgen.jpg oće li mi za ovo trebat Radeon X950 SuperTurboCharged sa 512 MB RAMA? :D |
Nadam se da se vraća u vode NFSa 1, 2, 3 i 4
|
Citiraj:
|
Re: Need For Speed NextGen
Citiraj:
Ako nije: goood : |
nije HL3 baza :)
slika mi pomalo djeluje renderirano ali ako će stvarno igra ovako izgledat onda bih definitivno trebao zamjenit svoju ATi Radeon 9000Pro 64MB sa nekom novijom karticom... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čak mi ni Porše baš ne leži (nije bilo osječaja brzine) Nema do Atlantice (staza u NFS3) |
Lako je sliku obradit da izgleda ko iz igrice.
Tako je bila ona za HL3, mene je ona slika više vukla na igricu nego na stvarnost jer je rubnik izgledao ko da je nalijepljen odnosno 2D |
ta slika je iz EA-ovog pogleda u blizu buducnost odnosno neke igre u buducnosti. to moze i nemora bit novi nfs, a sta se tice grafike, sta nista cudno, pa vidjeli ste Unreal 3 engine!
|
jel se ono vidi razlika izmedu plasticnog i gumenog dijela brisaca :) bas je fino.
|
Pogledajte sjenu lišća na cesti...
Argararahhhada |
Citiraj:
ali HL3 slika uopće nije obrađena, čovjek je uzeo pajser, digitalac i slikao iz prvog lica...a pretpostavljam da je slikano u brazilu(zgrade baš taj neki južnoamerički štih imaju), tamo fiat ima tvornicu, a onaj crni auto nije punto nego panda :D |
mozda je zato sta radim 42 sata u komadu al meni ta slika ne zgleda nis posebno
|
ja bi da bude nastavak Porschea, prokleto dobro, bolje od undergrounda
samo si nekak brijem da nebumo dobili ostecenja na autu uz takvu geafiku :burn: jel iskopo ko kakvu godinu izlaska...... ili bar desetljece :D ? |
Jesi siguran da nije obrađena meni onaj pajser baš i neizgleda realno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa to je FAKE; FAKE;;:clap: :clap: :clap: : stoopid : lol2 : : roller : Nevjerojatno |
gledam sliku i mislim da je pola pola, nesto real i malo rendano
|
super izgleda
|
Citiraj:
Joj kd se samo sjetim tih dana, kad sam se natjeravao s Aceom i Gotchom (botovi...)... :) :beer: |
Citiraj:
|
Atlantica je NFS3 Hot pršut!
|
http://images3.deviantart.com/i/2004...4_GT_racer.jpg
Kad bi barem bila takva grafika u igrama :) http://dangeruss.deviantart.com/gallery/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To sam ko klinac u 4. razredu (mislim) igrao, nisam se odvajao od te igre, a jšo mi je i štekala na ulazu u taj grad, di je ono ko neki akvarij ili kaj je ono :) Ma sjećam se toga ko da je bilo danas |
Citiraj:
Kako sam przio i obozavao doticnu igru. Atlanticu sam obozavao, redrok ridge takodjer....ma sve staze su super i trojka je jedan on najboljih nfs-ova uz porsche.Ma jedva cekam nastavak.:D :D |
a i kad se sjetim onog auta el nino i to, sad bi ju opet igrao! a porsche mi je najbolji nastavak.
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |