PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Bratstvo i jedinstvo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15965)

generic 04.01.2005. 16:05

Bratstvo i jedinstvo

Hoće li Hrvati isprašit Srbe i na podričju cyberspacea???

Black Dragon 04.01.2005. 16:45

Re: Bratstvo i jedinstvo

Citiraj:

Originally posted by generic
Prema onom što sam vidio, čuo, načuo ... žalosno ali IMHO istočni susjedi su daleko informatički pismeniji od nas ... imaju veću bazu ljudi čiji je Kung-Fu jak u odnosu na nas ...

Chuby 04.01.2005. 17:16

slazem se da su jaci ali ta snaga lezi u njihovoj brojnosti...

RAK 04.01.2005. 17:19

Na tom području su naši istočni susjedi oduvijek bili jači od nas. Tu nema baš puno govora. Sve se to svodilo na manji broj entuzijasta ali su palili i žarili po svom području.

Ovdje ima veći broj onih koji svi sve znaju. I sam sam sklon tome ali samo zato jer volim sve znati. Samo me spašava što strašno brzo učim i što sam se ogradio od programiranja i web-a.

gospar 04.01.2005. 22:32

Citiraj:

Originally posted by RAK
Na tom području su naši istočni susjedi oduvijek bili jači od nas.
97 godine nisu imali nista.

na srpskom portalu unreal-netu a mi imali stranicu medu prvih 10 na top listi ,o temi o kojoj razgovaramo skupa sa softwareom.

dolazili su kod mene po prva brutespoofsniffping i server.exe sranja. a tko god je imao instaliran icq u ono vrijeme mogli smo ga okrenut naglavacke i istrest.

ali kako smo mi mogli uspjesno raditi bruteforce s 36.600 a nije nam se htio niti spojiti toliko.

dan danas napamet znam folder na serveru naseg providera A*A***-a iz kojeg sam sredio pristup u bilo koji drugi bbecir . mislite da je priznanje ali već sam najebao radi toga :rolleyes: , nemogu me dvaput

for the record omoguciti ovo sebi kod jednog providera nije samo napraviti deface jedne stranice nego se moze napraviti bilo koje pa i svih

da negovorim da smo 97' znali html a da su susjedi i znali provaliti nebi znali ni sto je index.html niti kako izraditi naslovnu stranicu defaca.

poslije su vec dobili jake veze na univerzitetima i tvrtkama pa bre Daćo prema meni okreni antenu, dede Slobodane sad ćemo se spojit itd. naravno razvili se

da ne govorim da mi je u to vrijeme dolazilo 2000kn interneta. 16 kn/h po danu 8kn/h po noci a samo je u mojoj ekipi zaplijenjeno 20000kn opreme. to je skup sport.

svaki glupi klinjo moze sto oni rade. ja sam onda bio vrlo vrlo mlad i to svako dijete moze i sami znate koliko sam ja glup :D

HT je hrvatsku scenu inertirao i unistio... s takvim pederima ni hacker nemozes bit

Sam Fischer 04.01.2005. 23:07

@ Gospar - respect
Svaki dan sve više naučim, zato volim forum, a ne jebeni latinski

Codiac 04.01.2005. 23:45

nis gospar morati cu aj kod tebe na instrukcije :D

z3D 06.01.2005. 01:23

oh, another wannabe hacker. kewl :D :beer: :D :burn:

Codiac 09.01.2005. 02:16

z3D sarkazam kazes ha ? :cool: :beer:

z3D 09.01.2005. 11:47

di, ko, ja? sta? :D :D :burn:

gospar 09.01.2005. 12:28

bok sise :D

Tooma 12.01.2005. 02:34

Re: Bratstvo i jedinstvo

Citiraj:

Originally posted by generic
naravno da nece jer oni mogu radit sta pozele bez ikakvih posljedica sto kod nas nije slucaj

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:55.