![]() |
Da li će Intel morati povući sve 64 bitne procesore sa tržišta?
http://secfilings.nyse.com/filing.ph...6205688&rid=12
Ako ova odluka postane pravomoćna, to bi moglo zakomplicirati život Intelu. Naime, AMD je napravio cross license deal sa Intelom kojim mu ustupa AMD64 tehnologiju i još neke patente, a za uzvrat ima pravo na x86 tehnologiju, međutim ako jedna kompanija prekrši dogovor, ona druga ima pravo raskinuti ugovor ALI zadržava pravo na tehnologiju druge strane |
koji je tebi q. s tom antiintel propagandom? stvarno si naporan, ko neki osnovnoskolski balavac
ovo je 3ca tema slicne tematike u zadnjih vrlo kratko koju si otvorio |
Citiraj:
Kako misliš propagandom? Pa imaš link sa činjenicama i presudom |
intel rula amd
nvidia jede ati :lol2: :dajpivu: :beer: :fala: :roller: :wtf2: :offtopic: :chears: :hitthewal: |
Citiraj:
Daj malo razmisli prije nego se ides ovako sramotit, ovo nemoze proci nikako, sve skupa bu zavrsilo da bu eventualno Intel poslao par milja u smjeru AMD i to je to..... |
Zaboli me...
C2D 6550 3.5ghz mi je ionako previše, a i da nema intela u dućanu bude uvijek bilo nešto za kupit. |
Koga briga!
A i meni u životu JAKO puno znači FORM 8-K od UNITED STATES SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION ! :P |
Citiraj:
Gdje ti vidis cinjenice(!) i presudu(!!!), ostat ce poznato samo tebi u malom svijetu iluzionista. :D |
Oboje ste dobili ban na 10 dana. Ispušite se negdje drugdje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |