PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Kupit ću antivirusni program - preporučite mi koji (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=159617)

Mylo 16.09.2009. 21:54

Kupit ću antivirusni program - preporučite mi koji

Nakon šta mi je neki iframe pobrkao neke fileove na Wordpress blogu počeo sam skenirat komp sa svakakvim programima (Malwarebytes, AVG trial i Avast) i svaki put nakon čišćenja on opet nađe nekog vraga.

Sad trenutno probavam trial od Kasperskog. Izgleda ok. Treba mi neki antivirus da ima dobar firewall od tih gluposti, i da mogu prebacit ga na Windows 7, jer sve si nekako mislim preć sa XP Pro na 7icu...

Neda mi se petljat više sa crackovima i tim klošarskim forama, kupit ću program i amen.

Jel Kaspersky dobra kupovina?

Betty 16.09.2009. 22:07

Citiraj:

Autor Mylo (Post 1433342)
Nakon šta mi je neki iframe pobrkao neke fileove na Wordpress blogu počeo sam skenirat komp sa svakakvim programima (Malwarebytes, AVG trial i Avast) i svaki put nakon čišćenja on opet nađe nekog vraga.

Sad trenutno probavam trial od Kasperskog. Izgleda ok. Treba mi neki antivirus da ima dobar firewall od tih gluposti, i da mogu prebacit ga na Windows 7, jer sve si nekako mislim preć sa XP Pro na 7icu...

Neda mi se petljat više sa crackovima i tim klošarskim forama, kupit ću program i amen.

Pozdrav,moja preporuka...pod broj 1...

http://internet-security-suite-revie...enreviews.com/

Melani 16.09.2009. 22:32

Citiraj:

Autor Mylo (Post 1433342)

moja preporuka kaspersky ali samo antivirus.
njegov firewall mi se ne sviđa.
kupio već dosta licenci i to prek zabe.
ovdje možeš kupiti nazovi prvo te imaju i skype pa se lijepo dogovoriš s čovjekom i uplatiš te poskeniraš i dobiš na mail sve za 5 min gotovo bez da ideš negdi okolo.

dobiš ključ i skineš s kaspersky.com antivirus ili ako ga već imaš samo upišeš ključ.
nadam se da sam bar malo pomogao.:chears:

sinisa1989 16.09.2009. 22:47

Ja bih ti dao preporuku za NOD32, ja ga koristim i zadovoljan sam.

Mylo 16.09.2009. 23:56

A sad mi je na kompu bit defender trial - jel pametno da recimo stavim i Outpost Firewall dok ne kupit bitdefender?

malo paranoja šora a šta ću :lol2:

The Comedian 17.09.2009. 00:05

Citiraj:

Autor Mylo (Post 1433452)
A sad mi je na kompu bit defender trial - jel pametno da recimo stavim i Outpost Firewall dok ne kupit bitdefender?

malo paranoja šora a šta ću :lol2:

pa jesi instalirao BitDefender Internet Security, jer u tom slucaju vec imas firewall
ili samo antivirus, onda mos stavit outpost

hammer_of_thor 17.09.2009. 00:11

Kaspersky ili cijeli paket, Kaspersky Internet Security.
Probao sam večinu antivirusa, na kraju odustao od njih i jednostavno pazio kako idem po netu no uvijek se nešto provuče, a Kaspersky nikad nije iznevjerio

tutix 17.09.2009. 00:40

Ja ću ti iskreno preporučit Aviru Antivir Personal antivirus + Avira Notifier "hack", a pare si ostavi za cugu za vikend. Firewall ti neće pomoći spriječiti ulazak tog malicioznog smeća u komp jer firewallom upravljaš ti sam, zato je jedino što ti je potrebno biti malo oprezniji pretraživanju weba.

Lopuza 17.09.2009. 23:56

Probaj nabavit ESET Smart Security - ja ga koristim i nije kompliciran bar za mene a sa firewall - om koji dodje uz instalaciju mozes lako kontrolisati saobracaj kad si na internetu

AMD-Fan 18.09.2009. 00:11

ja bih preporucio Bullguard,imam ga evo vec mjesec dana i super je.ne koci sistem

prije toga sam testirao eset smart security suite 4 i dosta problema sa njim.pogotovo njegov firewall

inace Bullguard key mozes kupit preko Ebaya za 10 eur i vrijedi godinu dana za 3 kompa,za razliku eset kosta 40 eura za jedan pc

Baja 001 18.09.2009. 00:16

Kaspersky AV/IS 2010, jednostavno je zakon. Ja ga koristim od v5 i svaki put je sve bolji ;)

Lopuza 18.09.2009. 00:43

kako znam ESET je jedan od vodecih antivirusnih progmana danasnjice. sumnjam da Bullguard ima tako jaku update base kao ESET. stoga ako odes na oficielnu stranicu eseta vidjet ces da ESET svaki dan salje veliku update bazu stoga je malo skuplja cijena eseta razumljiva

Sn4k3 18.09.2009. 01:11

Slazem se...

sinisa1989 18.09.2009. 08:21

Citiraj:

Autor Lopuza (Post 1434400)
kako znam ESET je jedan od vodecih antivirusnih progmana danasnjice. sumnjam da Bullguard ima tako jaku update base kao ESET. stoga ako odes na oficielnu stranicu eseta vidjet ces da ESET svaki dan salje veliku update bazu stoga je malo skuplja cijena eseta razumljiva

Istina meni svaki dan updejta bazu.Koristim ga više od godinu dana i jedino me on zasad nije iznevjerio.
Kasperskog nisam ni probao, ali ne sumnjam u njegovu kvalitetu.

Baja 001 18.09.2009. 13:25

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1434492)
Istina meni svaki dan updejta bazu.Koristim ga više od godinu dana i jedino me on zasad nije iznevjerio.
Kasperskog nisam ni probao, ali ne sumnjam u njegovu kvalitetu.

Ako koristiš ESET onda nema prevelike razlike, samo malo drugačije sučelje. Ugalvnom oba programa su vrlo pouzdana i kvalitetna ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22.