![]() |
Oblik za stranicu
Izrezo bi neki oblik na staanici i stavio plexi a neznam koji okblik, ak ko ika kakvu ideju bio bih zahvalan, poželjna je i slika...
|
Ak ti se da zaj****vat onda si uzmi neki tribal oblik i izreži ga na stranicu na poslije na unutrašnjoj stranici nalijepiš plexi
|
ma sve ču ja to sredit samo neznam koji oblik da izrežem na kučištu nemam ideju:beer:
|
1 privitaka
Možda ovo:
|
1 privitaka
ILi ovo
|
1 privitaka
No uvijek postoji google.
Evo još jedna |
sad bi ja to kao trebo izrezat na kučištu drenšajbom???
trebam nešt jednostavnije i da se vidi unutrašnjost kučišta... |
unutrasnjost se uvijek dobro vidi kroz classic-big square-corner rounded prozor, koji btw ne izgleda lose ako je unutrasnjost zadovoljavajuce uredjena
;) |
jel zna neko stranicu gdje ima dobro uređenih kučišta?
|
Ne vjerujem oko čega se ti zapituješ...
Čovječe pa kolko si imo u školi iz onih kreativnih predmeta (lik i gl)? Pa daj malo mašte... Pa običan ovalni oblik će dobro izgledat... :o :p :burn: |
Nekakve munje, face, ili klasika? Daj mašti na volju
|
Daj izreži neku ofcu ili kozu, to još nisam vidio. Ili lika kak je*e grafičku (ili ak ima matroxa onda ova njega).
Sick mind in action :D |
izrezi jedan dio proizvoljno, da podsjeca na trokut...znaci dosta veliki prozor da se vidi hardware a onda dodaj jos okolo cudnih tribal oblika. nacrtao bi jer je ideja jebena ali mi se ne da. :)
ma cek bum nest probao...javim se :) |
1 privitaka
a ako ti stranica kućišta nije ravna, ima po sebi neka udubljenja, izbočenja, reži po njima. neće biti klasika
|
Re: Oblik za stranicu
Citiraj:
|
nisam htio otvarat novi topic, meni je ovo uvjerljivo najludje "kuciste" ( ako ga mozemo tak nazvat :P) koje sam vidio i zivotu, i morate ga vidit ( ako vec niste :P):
http://www.tomshardware.com/game/200...ages/glue1.jpg http://www.tomshardware.com/game/200...ages/glue2.jpg stose tice stranice, recu ko i drugi, upotrijebi mastu, iako mislim da svjetla i gluposti lagano postaju isfurana... t.t. |
Uzmi bušilicu i buši rupe čisto random, nešto će već ispasti....:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |