![]() |
Ajmo glasat za predsjednika RH
ajd da vidimo kak ce forumasi glasat
|
glasanje je privatna stvar svakog čovjeka ponaosob..
nije ti baš neki thread.......neću politiku u svoju butigu, reko Dvornik u Velom Mistu.... pa-pa
|
Re: glasanje je privatna stvar svakog čovjeka ponaosob..
[QUOTE]Originally posted by mitzek
nije ti baš neki thread.......neću politiku u svoju butigu, reko Dvornik u Velom Mistu.... pa-pa [/QUOTE znam da je privatna ali zast se nebi glasalo na toj anketi tek toliko da vidimo kak na forumu glasamo a kak ce to biti kad se prebroje glasacki listici... |
Re: Re: glasanje je privatna stvar svakog čovjeka ponaosob..
[QUOTE]Originally posted by STRMX
Citiraj:
politika.....: baad : : baad : : hitthewa : hitthewa |
Vrag te zel, pa ko je za mene glasal :D :beer:
Da citiram Rojsa : "Očekujem pobjedu u prvom krugu" :rolleyes: edit: Meni se sviđa diktator Rak pa sam njemu dao svoj glas... ;) |
Jelc.:)
|
A zast nema opcija "suzdržan"? :)
|
jebote koja cenzura:rambo: :rambo: :fuming:
|
Sky bi bio najbolji. Uveo bi diktaturu tišine. Sve glasnije od 12Db bilo bi javno oblezglavljeno.
|
Ja sam jebeni egoist i mislim da mogu optimalno pokrasti sve pred sobom, pa sam shodno tome glasao za sebe. Jerbo sam JA taj koji može svega i svaćega, po potrebi i hodati po vodi :D
Meni je hardware ispred ljudi :D :beer: Paske, pošten i bolestan čovjek :beer: |
hej vidi mene nitko nije stavio u izbor a skupio sam 10000 potpisa samo mi ih je pas pojeo....
|
Citiraj:
|
Isusa za predsjednika!! :D :D :burn:
|
Ad di je Mental?
|
Svi za raka, rak za svakoga:D :D :D
|
Ja ništ ne nudim. Samo mi donesite hardware. Očekujem poraz u prvom krugu.
Izbori su me došli 2 diska i procesor. Dakle, to trebate platiti. Mitzek se ljuti kaj njega nema na popisu. Glasao bi za njega. |
Citiraj:
|
A gdje je Bubba???:confused:
Mislim-nije u redu da ga nema na listi... |
Citiraj:
|
Vidim Paske priznao da krade pa .. tko prizna pola mu se prašta :beer:
|
Citiraj:
Ne ne ne..... pola mu se doda! :D |
: bonker :
|
Citiraj:
|
Valja odrediti kada ta farsa završava. Ova "prava" je ipak određena.
U drugi se krug ide ako nitko u prvom ne skupi 50%. Ovdje je više nego očito da nitko neće. |
sky je nas covjek :D
nego ako sky pobjedi obecavam vam tise susjede :D |
Jelc, sa sloganom tko mi utrpa nVidiju je nadrapal!:D
|
Inače ak mene izabrete obećavam uložit koju dobru riječ kod "starog":D, ak ne budete za mene glasali mogla bi vam se desit nesreća zvana "grom iz vedra neba" btw. stari mi sve veli.
P.S. Zahvaljujem na iskrenom povjerenju. i obećavam da ću napravit stranku HTS ( Hrvatska Tipfelerska Stranka) i slogan Tipefeleri svima! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kaj ako pobijedi "netko drugi"? oće bit ponovljeni izbori, samo drugi kandidati?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |