![]() |
koji dvd/divx player do 400kn?
Bitno mi je da su titlovi na divx filmovima u granici normale,da nisu premali,jer ce se vjerojatno samo divx filmovi vrtit s usb-a. znaci mora imati i to i hdmi izlaz.gledam vecinom po konikomu,ve-milu,hg spotu pa ako mi mozete nesto iz tih ducana preporucit,jako se slabo razumijem u to podrucje pa zato molim vasu pomoc.hvala.
|
Bio je Quadro 933 tj. ja ga imam, ne bi ti ga preporučio, ali ima sve oke što ti tražiš, znači HDMI, oke titlove, usb port i tak.
Prvi koji sam kupio mi je riknuo u roku od 10 minuta, njegovoj zamjeni je otišao DVD čitač za tjedan dana, ali zato vrti filmove/serije sa usba ko veliki i relativno je jeftin. Vjerojatno ima i (puno) boljih, ali od jeftinjara ovaj je sasvim ok (ako ti ne treba dvd čitač :D) |
Philips 3350, oko četristotinjak kuna, ima hdmi, usb i upscaling na 1080p.
http://www.konikom.hr/p7810/dvd-play...duct_info.html |
Aha,kupio to...ok je za te pare,jedino sam se malo zaj... sta nemogu na njega spojit 5.1 zvucnike za kucno kino.prekasno vidio da ima samo dva audio izlaza...
|
a hebiga , da sam prije vidio post reka bi ti da uzmes ovo http://www.muzicki-kutak.hr/news.php?item.242.6 , ja ga neki dan uzeo u vemila za 260 kuna . Jede sve osim MKV...
SPECIFIKACIJE · HDMI(1080P) DVD/DIVX Player ( 5.1 sound sorround, USB, HDMI ) · Dolby Digital · USB 2.0 host play · Card reader (SD/MS/MMC kartice) · CD Ripping funkcija direktno na USB · Podržava : MPEG4/Divx/XviD/DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/Kodak/Picture/Photo CD · Podržava : Divx3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 i više, XviD · 4:3 & 16:9 TV mode · HD output (1080p) KONEKTORI: · 5.1CH Surround Sound Output · Component video output (Y,Pb,Pr) · Composite video output · S-Video output · SPDIF Coaxial digital audio output · Scart output · HDMI Socket support 1080P OUTPUT · USB interface · 3 u 1 Card reader (SD/MS/MMC) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |