![]() |
Online apoteka ili narucivanje vitamina izvana?
Trebao bi neke vitamine uzet za ženu i pito u apoteki kad mi veli da to sranje košta oko 250kn :stoopid:
Malo sam gledo po netu i našo sam apoteke koje prodaju to isto za 8-15 dolara. Jel ima kod nas kakva online apoteka? Ili bolje pitanje: Ako narucim iz takve online apoteke izvana šta me ceka? Jel se to smije? Jel se placa carina? PDV? Dajtem mi malo pojasnite |
jes pogledo u Caliviti kolko ti vitamni kostaju
www.multi-vitamini.com ne vjerujem da su jefitniji puno neg u apoteci, mozda uopce nisu, al ko zna |
upravo gledo i nema.
to je od firme:KAL i zove se:VITA MOM |
aha od Kala
a nist ili probaj onda nabavit preko neta ili se raspitaj za kvalitetnu alternativu (Celavita, Twinlab, Natural Wealth) ak su sta jeftiniji i mozda ne bi bilo lose pitat na forum.hr, da vidis sta zene tam kazu, gdje su nabavljale, sta su trosile i to |
Ma znaš kak mi se ide na forum.hr zbog toga.
Nego zna ko kakva je procedura? Narucivanje toga izvana? Dal se smije? Place se šta? |
http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=2265 ,narucis,platiš(carina ,pdv i ko zna još što...).
Uglavnom moze ti biti dobar dan pa ti ne naplate nista.Znam jedan slucaj kada liku nisu htjeli dati isto neke suplemente nego su morali kao testirati ,špedicija i ta njesra... |
I meni je carina spicila, neznam sad tocno koju carinsku stopu i neko testiranje jer se to vodi kao prehrambeni artikal.
Naravno nisam uzeo i mailom se izvinio prodavatelju i naveo razlog odustajanja. Dupla cifra bi me dosla, kao i da sam kod nas uzeo, |
|
Uff.
Sve u svemu izgleda da je puka sreca sa carinom i pdv-om. Kak im se digne tak ti lupe. Ništa uzet cu ovdje u apoteci i bok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |