![]() |
(riješeno) Uninstalirao sam Aviru Premium Security Suite i izgubio net
Problem je sljedeći: imao sam na laptopu instaliranu Aviru Premium Security Suite i sve je fino šljakalo dok nisam odlučio makniti navedenu.
Uredno se uninstalira, restart stroja, lap se spaja preko wirelessa sve se uredno spoji, ali interneta jok. Windoze su Vista 64. Probao repair, nejde. provrtio Malwarebytes, ccleaner, Avira RegCleaner(da oćisti njezina sranja), jok, net neradi, reg cleaner probao i iz safe moda, jok. Instaliram nazad Aviru, internet radi...grrrr Surfam netom, vidim neki ljudi su imali istih problema, ali nigdje rješenja, neznam više šta probati... Dajte neku ideju pa da isprobam :chears: :dajpivu: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam stavljati KIS al internet nije proradio. Stavio sam i Aviru free, al ista stvar, internet neradi. |
Citiraj:
|
Da probaš pokrenuti WinSock fix?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nakon deinstalacije prođi sa WinSockFix. Za XP x32 radi ok, a za x64 neznam, probaj.
Greška koju dobivaš je posljedica nepotpune uninstal procedure, taj suite vjerojatno ima svoj firewall preko kojeg se routa cijeli net promet, prilikom deinstalacije nemakne tu rutu nazad na default. |
Citiraj:
|
Nakon sta pobrises Aviru skini ovaj registry cleaner (od avire) njega pokreni pocisti i restart..
DL link: http://dl.antivir.de/down/windows/re...cleaner_en.zip |
Citiraj:
|
Riješeno, napokon.
E sad, sam da kažem šta radi šta neradi na Visti. WinSockFix mi nije radio, javlja neke greške, pa sam tražio kako to ručno napraviti na visti i našao ovo, i to mi je riješilo problem: To repair and reset the Windows Vista Click on Start button. Type Cmd in the Start Search text box. Press Ctrl-Shift-Enter keyboard shortcut to run Command Prompt as Administrator. Allow elevation request. Type netsh winsock reset in the Command Prompt shell, and then press the Enter key. Restart the computer. Inaće nikad više Avira, nekažem da nevalja soft, dobro me služio 2-3 mjeseca, ali kada mi se ovako nešta desi, nemam volje za Avirom. Hvala svima... |
Bitno je da smo te usmjerili gdje da tražiš grešku / rješenje i da si rješio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |