![]() |
Docek nove godine na forumu
Potpuno trijezan(pun Coca-Cole) ulazim u oš jednu godinu ,blago meni
:beer: :beer: :beer: Napijte se i za mene |
Svim forumasima Sretna Nova godina :)
Ja sam trenutno na sampanjcu :gringo: |
f*ck new year, irc rulez :D
|
Svaka čast, ali da sam proveo Novu na forumu sad ne bi "uživao" u osjećaju da mi je netko parkirao tenk na glavu i svojoj mami poklonio jedno novogodišnje čišćenje kupaone...
Više ne pijem... ...do navečer... :cool: :beer: |
Citiraj:
same here.... uuu glava... : hitthewa |
nova na forumu ?
što si bolestan ? mislim u medicinskom smislu :) |
Citiraj:
Ma super je 4um i sve, al valjda nisi Novu na 4umu skurio... |
Nagovara san frendove amo negdi,a jedan igra undrgraund,drugome me se neda vanka smrzavat i tako san se dosađiva cilo vrime,onda san popia čašu šampanjca i rum colu,i kažen sestri da donese još jednu,al jebiga nestalo ruma,pa san iša leć:beer:
|
kod mene bila ovakva situacija:
garaza,sank 2 JBL zvucnika od 500W Yamaha pojacalo, nas 13, 3 auta, kolicina ispijenog alkohola, : 2 gajbe zuje 2vodke 2tequile neznam koliko cole i spritea za dum tekilu, puno vina dosta petardi pelinkovac stock 84 cips salame kolaci itd, neznam nesjecam se svega slavio od 19 do 7 ujutro, magla, neznate kako mi je, SRETNA VAM NOVA 2005 GODINA! : cheers2 : cheers2 :beer: P.S Blade imas jos vremena za partijanje! ali ja nebi nikad slavio doma na forumu, ajde moram ic popit ono sto je ostalo! |
Citiraj:
koliko godina imas? |
15.Kod koga si bija,možda te i znan?:beer:
|
Ženica, rođo, njegova ženica, bebać zvan Hana i ja - ždreila ala Chimichanga, lazanje + dodatci, salata od tune, razne slastice.
Pio se Enjingi graševina - nema glavobolje :D Ha živio rođo :beer: |
Citiraj:
bija san u restoranu sunce |
Slavlje kod mene:
Frendov stan na tri etaže cca. 180 m kvadratnih Nas 30-ak, svi najbolji frendovi i 10-ak cura( sve u minjakima) Kaj se pilo to i ne znam, znam da je na početku bilo tri paketa limenki Bavarije,hrpa vina ((Bambus:D ),par pelina i vigora Svih mogućih grickalica i PRŠUTA!!!! Neka bolesna sony-jeva linija koja ja bih reko može potjerati do 120 Decibela... Sve o svemu... A ja osto trijezan totalno... Mislim pio sam, al niš.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |