![]() |
2 zvučne kartice istovremeno
pozdrav. unaprijed se ispričavam ako je ovo pitanje već bilo postavljeno, nisam uspio naći nikakvu slicnu temu. dali je moguce da 2 zvucne kartice rade istovremeno i da daju isti zvuk istovremeno. htio bih da mi je na front panelu headset koji radi preko integrirane, a da mi pojacalo bude ukljuceno na backpanel, tj na x-fi extreme audio zvucnu. jeli to izvedivo? win xp sp3 i win 7 su u pitanju.hvala
|
Ali čemu sluše i zvučnici istovremeno?! Spoji slušalice na pojačalo!
|
Pa ne koristim ih istovremeno, nego mi se neda svaki put ić ispod kompa da bi spojio slusalice, a to bi bilo u slucaju da imam samo x-fi karticu. I nisu slusalice nego headset, dakle slusalice i mic pa ih nemogu spojit na pojacalo, a pojacalo niti nema prikljucak za sluske:)
|
A audio preklopnik? cca 100kn (ima dva izlaza i ulaz)
http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.515.001 |
I to može bit opcija, ali prvobitno me zanima dali je moguce ovo sto sam pitao.
|
Citiraj:
Output to more than one audio device simultaneously Citiraj:
Citiraj:
|
ja imam dvije zvucne na visti (integrirana u laptopu i vanjska USB), ali nemogu (tj. neznam, nisam to gledao) koristiti obje istovremeno. mogu samo izabrati koju da koristim za sto...
|
Nece raditi jer će se driveri poklati.....
|
dvije zvucne, je li moguce?
znaci ovako... komp bi mi sluzio za gledanje TVa i za slusanje muzike sa youtubea... e sad zelio bih da to dvoje radi istovremeno, svako na svoje zvucnike...
zvucnih kartica imam viska... je li u praksi moguce da ugradim jos jednu zvucnu u komp i da mi preko nje ide samo TV kartica, a preko druge zvucne da ide firefox, odnosno youtube...? kako to namjestiti? trenutno koristim XP, ali ako je uvijet mogu preci i na vistu ili sedmicu.. hvala pozdrav |
pa ne bi trebalo biti problema ako ti program za gledanje tv-a dobusta biranje zvucne kartice dok drugu stavish u wondowsima kao default
|
ja sam to isto pokusavao i sa dvije identicne kartice, ali nisam uspio, posto mi je komp sluzio i za gledanje filmova na tvu. imam dvije kartice i tako konfigurirane programe
da svaki daje odredeni zvuk na odredeni izlaz... |
Evo maloprije sam bas probao, znaci integrirana zvucna sa XBMC-om, a usb DAC sa Mediamonkey... sve radi istovremeno, samo u svakom programu podesiti koji device da koristi kao output. OS je Win7 32... ne znam kako na XP-u, mozda tamo ne moze ali na 7-ici radi savrseno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |