![]() |
problem sa win. movie maker 2
kad u dotičnom programčiću napravim bilo kaj, prilikom sejvanja movie maker me trenutno baca u windowse. i naravno ne snimi niš kaj sam dosad napravio. to radi uvijek nezavisno od veličine fajla koji obrađujem. dignem ga ponovo, sve super, ne troka ništa i onda opet save i trenutan prekid programa i exit to windows. išo sam pregazit windowse ali no changes. samo mi nemojte preporučivat druge programe za obradu videa jerbo ih imam. wmm2 je za razliku od wmm1 sasvim dobar programčić za zajebanciju s videom. pogotovo titlovanje je riješeno super.
|
Malo prejak overclock?
|
uopće nije klokan komp. radilo je sve ok do unazad 20 dana. mislio sam da nije do drajvera nove grafulje ali kad sam stavio stare, same shit. ništa nije ocano, ni proc ni grafa. ak niko ne pomogne, vidim da me čeka format c. hardvera i softvera za instalirat da popizdiš.
|
hm... hm... imao sam taj problemčić i iskreno, ne sjećam se kako sam ga riješio... jednostavno je na nekim kompovima radio besprijekorno, a na drugima se rušio kada bi išo neš radit, sada se više ni ne sjećam kada se rušio.
Kako si instalirao tu dvojku? preko windows updatea? |
ma instaliro sam ja nju već davno a sad sam metnuo i sp2 s kojim dolazi u paketu tak da nemreš napravit uninstall. fakat mi nije jasno koji k. nemam spywarea, adwarea, virusa, sve je čisto al prilikom sejvanja - hopa, evo me na desktopu. lud ko šojka.
|
hm... jesi pokušao downloadati ga sa neta i ponovno instalirati?
|
mmda. palo mi je na pamet al taj komadić softwarea više nemreš nać na netu osim kao dio sp2. tražio sam dost dugo. al kvragu, ak ga pregazivanje windowsa i nanovo instaliran sp2 nije diglo onda fakat neznam kaj da radim. zato i mislim da ga neš drugo hebe.
|
možda je problem u verziji. imam ja možda negdje na kompu stand-alone instalaciju koju sam koristio za MS road-show.
Barem se nadam da još imam. Ajde mi se javi na PM ako imaš mail koji može primiti tolko megabajta (više ni ja ne znam kolko je) pa ti pošaljem. |
poslao. hvala. samo neznam dali će to uspjet pošto u ovom trenutku wmm2 više nije stand alone program nego sastavni dio sp2 a time i windowsa. kajaznam, nisam baš toliko stručan, bumo vidjeli. tnx.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |