![]() |
RivaTuner 2.0 RC15.3 NY - dobre vijesti!
Izasao je novi RivaTuner - ova verzija je pametnija od 15.2 i zna kako odkljucati pajpove na 6800LE i slicnim karticama novije proizvodnje (na tim je karticama NV promijenila zastitu od unlockanja).
Uzivajte, na nasem DL-u je :) |
Već je bio otvoren jedan thread...
|
Citiraj:
|
Bilo mi je čudno da jedan pd glavešina i starosijedioca otvara dupli thread :beer:
|
sa tim nivim riva tunerom sam spalio gf 6800le....al fala bogu imam garanciju....
|
Citiraj:
|
krenuo otključavat cjevovode i ispostaviolo se da su pajpe bile previše oštećene pa sam i krenuo zaključati ponovno, zaključam,restartam a ono samo šare po monitoru neće ni postat....
|
Baš krasno.
Sva sreća na garancijama!!! :D |
fala bogu da su oni kreteni na servisima glupi....:clap:
|
Nije baš pametno takve stvari govorit na javnom forumu jer ima ljudi ovdje koji rade po servisima
|
drito to:rolleyes:
@lord gdje si piknuo gainwardicu i kolko?:p |
Da, daj malo recenziraj da se divimo snazi 6800 Ultre.:)
|
Recenzirat ću kad si sredim komp, a to je za mjesec dana jer ću onda preć na A64 :smoke:
Nadam se da će mi vodeni blok pasati :D Sad me DFI jebe i radi samo u Single chanellu sa mojim novim OCZom i ne mogu je OCat ni MHz |
sreca te prati ha;)
daj reci gdje si ju piknuo:D |
imam Leadtek 6800LE uspio sam otključati 12x1,6vp (preostala 4 pipe-a su oštećena pa se vide artefakti u igrama)
ali nevidim nikakvu razliku između 4vp i 6vp, točnije na koji način mogu primjetiti grešku u vertex procesoru? gledao sam u 3dmarku 05 i sve izgleda odlično nema pucanja tekstura i slično... šteta što neide na 16x1,6vp :( ali eto barem 12x1,6vp :) |
Citiraj:
Isto ko i ja... Javi rezultate u 3d Marku da se vidi da li su ti ove 4pipe malo usporene...(valjda nisu) Kužiš? Neki dobe boost 5%, a neki 35% (ko ja:) ) |
Citiraj:
TCCD čipovi stoje totalno neiskorišteni :( Jednog dana ću i ja opet počet OCat moj komp :D |
Citiraj:
sa 8x1,6vp dobijem 2450 (ili malo vise nesjecam se) a sa 12x1,6vp dobijem 3154... znam da score nije neki ali jbga btw bio sam MNOGO zadovoljniji sa 9800pro (+silencer) ova kartica je jedva malo bolja (i to tek kada se otkljuca) @Sam koliko ti je NV5 utišao karticu, ja nemogu živjeti od buke, uvjek sam imao tih komp i to mi je zakon... gdje kupiti NV5 osim u Linksu (onih ih trenutno nemaju), nemogu izdržati ovu buku :grrr: |
Citiraj:
Koliko mi je NV5 ušao u karticu???:confused: Pa, dobro je ušao.:D Tih, tih je.To je dobro. |
Citiraj:
|
Koja sam ja budala...
Žurio sam se pa nisam ni pročito kak spada. LoLčina. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |