![]() |
total commander ultima prime 4.8
zanima me dali mogu u TC UP 4.8 sakriti prazne (empty drives) tako da ih nevidim znaci kad nesto ubacim tipa usb stick onda mi ga tek prikaze...ne u exploreru nego u total commanderu...ili neki plugin
hvala unaprijed |
Ne kontam, tako bi i trebao raditi... :stoopid:
|
Nemoj uštekavat nikakav usb stick, desni miš > Close this tab, snimi postavke (Configuration > Save settings)
|
niste shvatili ocu da mi prikazuje gore u tabu samo one drivove koji su aktivni znaci ako nije nesto ukljuceno da se neprikazuje, meni prikazuje svih 10 drivova i nemogu se snac
|
Imas li neke citace kartica i slicno u kompu ?
|
Citiraj:
|
E to nemos maknut tj. to ti se prikaze kao drive. Ista stvar je i meni sa citacem kartica jer on je u bit stalno "ukljucen" samo nema nista u njemu dok ne ubacis karticu :).
|
pa da to me mal zivcira zna mi se desiti da klikam deset puta hehe...al naviknit cu se :) hvala ;)
|
Hide empty drives in the Computer folder
Čini se da su to prepoznali u novom OS-u… |
Citiraj:
da ali ovdje se prica o total comanderu koji radi na drugaciji nacin...evo slika |
evo ja opet jedno pitanje u vezi TC imam, dali mogu nekako napraviti da samo jedan TC pokrenem znaci i ako ga ugasim da on ide u tray icon i ako opet stisnem na shourcat da mi se taj isti TC otvori znaci da mi se neotvara 5 TC-a nego da uvijek jedan ugasio ga, upalio ga, minimizirao ga ili neznam sta vise znaci da je uvijek jedan
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |