![]() |
Web Dizajn
Pozdrav ekipi,eo bit cu brz i jasan,htio bi pocet malo web dizajn,al mi se neda na one tecajeve po 4 soma kuna,pa reko tek tolko da pocnem,sam cu se ucit,pa ak neko moze preporucit neke web stranice,programe,tutoriale i sl. za prvu pomoc? :):amen:
|
Dizajn se ne možeš sam naučiti preko tutoriala jer ima milijun nepisanih pravila na koje će te se upozoravati tijekom izvršavanja zadatka. Baš sam s kolegom jučer raspravljao. Prije nego što smo upisali dizajn na TVZ-u su nam svakakvi photoshop uratci bili super i nismo im vidjeli manu. Eto, sad nakon 3 godine faksa svugdje vidiš nedostatke. Jednostavno te nauče tom nekakvom dizajnerskom kriticizmu i uočavaš stvari koje prije nisi. Upiši tečaj, vjeruj mi, vrijedit će ti.
|
|
opa,imam kaj radit 1-2 god :D,fala care
|
evo jedan link: http://www.tutorialized.com/tutorials/Web-Design/1
|
Uglavnom se slazem s Iv@nom, samo usporedba faxa s tecajem ne stoji, Algebra tecajevi su smece recimo a kostaju i do 7kkn, nema tog tecaja koji ce te naucit previse, oni te samo usmjere a ti sam moras radit na tome ako zelis uspjeti. Fax i tecajevi nisu nikakva garancije dobrog posla, mogu pomoci ali ne previse.
Na netu imas tisuce tutoriala koji su FREE a stvarno nisu losi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21. |