![]() |
VB Express 2008 - pitanje
Ne znam kako da postavim pitanje u naslov pa sam zato napisao samo "pitanje" :stoopid:
Radim u Visual Basic 2008 Express - besplatan je i mislim da je ok za ono kaj ja trebam :goood: Programirao sam nesto malo jako davno, tako da osnove znam, ostalo se snalazim :kafa: Moj problem je kako napraviti program da kada ga klijent pokrene na svom kompu on provjeri dali sam ja kao programer pustio neki update i ako jesam da automatski napravi update :hitthewal: Radi se o vrlo jednostavnom programu koji ima samo forme, gumbice, slike i jos mozda koju malu funkciju. Makar mislim da moje rjesenje nije u samome programu nego u onim propertis postavkama programa, u onim publish i update opcijama :stoopid: Pa bi samo molio ako mi netko moze pomoci sa time :goood: Imam web prostor, free web prostor, domenu, hosting, ftp, kaj got treba - ali nikako ne znam kako napraviti ovo :stoopid: Hvala!:fala: |
Nitko? :(
|
eh kolega... Prvo trebas naprviti konekciju sa nekom bazom na serveru gdje ces upisivati datum updatea i path odakle da se skine nadogradnja... Znaci prvo moras skuziti kako se konektirati na MysQL bazu (nevjerujem da koristis MS Windows server). Trebaju ti DLL-ovi od Mysql net adaptera...
Neznam dali si skuzio. Ako si spreman platiti ja cu ti to odraditi... |
Citiraj:
Hvala ti na ponudi, ali forumi su tu za medjusobno pomaganje, ne za trazenje gdje da uzmes neku lovu :respekt: |
ja sam uvijek za pomoc.... No ipak ti ovo nemam vremena objasljavati, jer predugo bi trajalo. Mislim da to nije bas mali projekt i zato am ti ponudio suradnju (u vidu pomoci). Sretno sa poslom.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |