![]() |
24" monitor - AOC-2434PW problemi
Kupio sam AOC-2434PW i pomalo sam razočaran. Kada u gmailu idem kursorom preko kontakata žuta boja prelazi u ljubičastu. Slično se dešava sa nekim nijansama plave, ostavlja "trag" u cyan boji. Recimo ako uzmem prozor pa ga mičem lijevo desno, žuta ostavalja trag ljubičaste a plava cyan. Ostale boje su ok.
Zna li netko uzrok? Jel to greška? Statička slika je ok. Druga zamjerka je na zvučnike koji su postavljeni prema nazad što daje loš zvuk. Treća, da iako piše da se može povisiti prema gore jedno 10 cm, ja to nisam uspio. |
link ti ne radi..
koju rezu koristis i na koliko herca? da nije graficka? sad pogadjam malo ..probaj drugi monitor ako imas ako ne onda trk u shop di si ga kupio :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj promjeniti grafičku. Moguće da ona zeza. Tvojoj nije baš lagano pokreniti 1900x1080 rez. |
I ja mislim da bi lagano moglo biti do grafe, 9600 pro je uistinu stara grafa....ako govorimo o starom ATI-u.
|
Graficka ti vjerojatno nema HDMI izlaz pa je spojeno preko DVI->HDMI kabla, moguce da je tu problem.
Si probao spojiti preko analognog (VGA) kabla? Citiraj:
Nikakve. |
Znam da je proslo koji mjesec, ali imam rjesenje tvom problemu :) Problem je u driverima. Skini najnovije drivere koje mozes. Ako nemas, onda idi prema starijoj verziji. Ja sam imao iste te probleme sa ATI grafickom, dok nije izasla nova verzija i to popravila.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |