![]() |
Asus M51Ta problem
pozdrav, eo stvar je ovakva
neznam dal spada to u hardware ili software tak da sam jednostavno tu napiso ugl. prije nego sto sam srusio sustav laptop mi koristio 2 gpu-a, tak da kad je bio u battery modu koristio je radeon 3200 vga, a kad je bio prikljucen u struju 3650, a sad kad sam sve ponovo stavio nece mi prebacit na 3650, cito sam na drugim forumima da se to moze rucno promjenit u system trayu ali kad stisnem na to da promjenim nista se ne dogodi, cito sam isto da pokusam otic u safe mode pa bu se trebo pokazat u device manageru, pokaze se, stisnem na enable ali kad resetiram opet nista, laptop je Asus M51TA, vista 32-bit na njemu i svi driveri su novi hvala |
Koji je OS bio prije ovoga sad?? Jesi instalirao iste drivere kao sto su i prije bili ili si stavio neke druge?
|
isto vista 32-bit, stavio sam iste drivere(one koje sam dobio uz laptop) a od graficke sam stavio prvo ovo sto sam dobio, pa kad sam skonto da nece skinuo sam nove
|
Jel prebaci na tu drugu grafu kad udjes u neku 3D aplikaciju?? (igre ili tako nesto)
|
|
ne prebaci nikad, ni kad udem u igru ni kad ocu rucno promjenit, a ovo za power planove isto neradi..gledat cu jos da to napravim pa ak ne uspijem nosim ga tam di sam ga kupio pa da mi objasni..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:12. |