![]() |
Windows Delayed Write Failed
Imam externi hard Verbatim 250 GB i koristim Windowse XP SP3.
Do sada je sve bilo u redu ali u zadnje vrijeme mi se poceo pojavljivat dolje desno onaj windows zuti balon u kojem pise 'Windows Delayed Write Failed'. To mi se dogadja kad nesto prebacujem na externi hard ili mu jednostavno pristupam, PC se onda zamrzne i ne mogu nista dok ne iskopcam hard. Sad sam probao da napravim defrag tog externog diska, reko to ce mozda pomoci ali mi se i tokom tog defraga zamrzo. Taj hard mi je uredno radio par mjeseci i sad odjednom problemi. O cemu se radi i kako se rjesiti toga? Hvala unaprijed |
u device manageru odaberi taj drive i stavi kvacicu kao na slici:
http://imagefruity.com/images/auf0b7...5uuz_thumb.jpg |
hm... to mi je vec oznaceno...
Sad sam odabrao ovo drugo, 'Better Performance', vidjet cu kako se ponasa... EDIT: Opet se pojavljuje, nisam cak ni dirao taj prijenosni hard, tu nesto radim u windowsima, a on mi javlja 'Windows Delayed Write Failed'... Jel ima jos ko kakvu ideju? |
Spoji direktno iza na matičnu ploču ili koristi kraći USB kabel...
|
Spojen je direktno, nije na nikakvom hubu, USB kabel ne moze biti kraci...
Jel moguce da taj problem ima veze sa Firefoxom?? Do sada sam koristio IE, otkad sam presao na FF 3.5 javlja se ovaj problem EDIT: sad sam malo gledao, nije do FF-a |
Da se radi o unutarnjem HDD rekao bi mjenjaj SATA data kabel i dobro ga uštekaj,
kod ovih vanjskih ista stvar samo unutar vanjske "ladice". Šta se tiće FF koji nebi trebao imati veze sa opisanim probaj stari dobri ver 2.0.0.20 i isklj. auto update na ver 3.x. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |